Beylikdüzü Civarında Günlük Kiralık Ev?
-
Müridlerim merhaba beylikdüzü civarında günlük uygun kiralık ev varmıdır bildiğiniz varsa tel ve kime ulaşmam gerektiği hakkında bilgi verirmisiniz.
İş görüşmesine geleceğim onun için gerekli.
-
Hocam Bizim bi arkadaş beylikdüzü innovia da günlük ev kiralatıyo hangi gün için lazım söylersen eğer arar konuşurum müsaitse o gün'e direk sana Pm atarım noyu görüşürsünüz
-
beylikdüzünün yarısı günlük kiralık daire..
gir sahibindene 100 lerce bulursun
demirci tarafından 06/Mar/13 21:27 tarihinde düzenlenmiştir -
demirci bunu yazdı
beylikdüzünün yarısı günlük kiralık daire..
gir sahibindene 100 lerce bulursun
tanıdık olurda bir güzellik yaparsa diye bakıyorum hocam birde sanırım hafta sonu olacak 120 -150 lira arası değişiyor :s
-
Hocam ben beylikdüzünde oturuyorum 24 saatlik rezidans 100 lira bildiğim kadarıyla aşagısı yok 80 lira falan var oda carrefour aşağısı diye biliyorum.
-
hani bazen metne bakarsında, okumadan bir resme bakmışsın gibi tamamını bir anda okumuş olursun..
baktım "beylükdüzü canavarına kiralık katil" okudum, waya muhag oyiim ne ayak la bu başlık diye bida okuyunca kendime güldüm..
bu sıralar baş ağrısı ve sümkürünce kahverengi/yeşil gibisinden sümüklere sahip olmam ile alakası yoktur heralde.. biraz uyuyayım ben :S
-
hocam innovia da kiralanıyor 1+1 daireler var günlük 120 TL civarı oluyor genelde
-
http://www.hemenkiralik.com/
-
pm kontrol.
-
hera club var. tüyapın arkasında. öğrenci indirimi vs. de mevcut.
kurumsal bi firma.
edit : http://www.herasuites.com/index.html
ercag tarafından 07/Mar/13 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdı
hani bazen metne bakarsında, okumadan bir resme bakmışsın gibi tamamını bir anda okumuş olursun..
baktım "beylükdüzü canavarına kiralık katil" okudum, waya muhag oyiim ne ayak la bu başlık diye bida okuyunca kendime güldüm..
bu sıralar baş ağrısı ve sümkürünce kahverengi/yeşil gibisinden sümüklere sahip olmam ile alakası yoktur heralde.. biraz uyuyayım ben :S
uyumalısın bencede müridim kafayı dinlendir biraz