Beyne Komut Gönderen Pro.(Bwgen)
-
bi işe yaramıyo bence.
-
beyne komut gönderiyor ama bunun tek amacı rahatlamak ve düşüncülerden arınmak için. bir şekilde beyni uyku haline geçirmek için kullanılır. astral seyahat olayı hakkında biraz araştırma yaparsanız bu program sayesinde astral seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.
www.astralseyahat.com sitesinden daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. -
astral seyahat ile ilgilenenler icin guzel bir programdir.Vakti zamaninda cok kullandim :)
-
astral seyahati bilmem de şehirlerarası otobüs yolculugunda kullanabilitesi var
-
çok saçma bişi benimi şey etti =/
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Bunu beyine yememe komutu göndereninden yokmu parası neyse verem :)=
-----------------------------ben kullandım son 3 sınavda sıçtım,ters depiyo.Kullanıp da oturduğun yerden kalkamamak da var :)
sorma ya benimda kafamın içine etti beyinim zonkluyoacaba full sürüm olmadığındanmı :)=
-----------------------------:D kesin.Full sürüm alana kadar sınavlar kötü geçcek benim :s
-
ben yanlış progmu indirdim acaba?
bi kum sesi çıkıyor, bi okyanus dalgası çıkıyor, ne ki bu, bunları mp3 olarak netten indiriyoz zaten:S program nasıl beyne komut yolluyo :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ben yanlış progmu indirdim acaba?
bi kum sesi çıkıyor, bi okyanus dalgası çıkıyor, ne ki bu, bunları mp3 olarak netten indiriyoz zaten:S program nasıl beyne komut yolluyo :)
program ses çıkarıyo kulağına geliyo ordan da beyin değerlendirme yapıyor.Programı indirene komut gönderen alet gönderilecek değil ya hocam programdan daha ne bekliyosun :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------sna usb modelini verelim usb yi takıyoruz :p kesin sonuç :p
-
Never-More bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------sna usb modelini verelim usb yi takıyoruz :p kesin sonuç :p
benim usb'de yer kalmadı, sen de usb çoğaltıcı varsa seninkine takalım :)