Beynin Gücü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seratonin
    seratonin's avatar
    Erkek
    beyler hikaye söle amerikalı bir grup bilimadamı ölümü arastırmaya karar verio.Fakat bu calısma için ölecek adam lazım ve tabiki denek bulamıyorlar.En sonunda idam cezasına çarptırılmış mahkümlar arasın dan seçim yapmayakarar veriolar.Aramalar sonuç verio ve bir mahküm ölümünden sonra aile sine 15milyon dolar bırakılası karsılıgında denekliği kabul ediyor.Ve büyük gün geldiğinde, adama onu bir iskemleye bağlayıp bileklerini kesceklerini sonrada ölümünü seyredeceklerini acıklıyorlar.Adam iskemleye bağlanıyor gözleri iple sıkıcak kapatılıyor en sonunda adamın bileklerine jilet sertliğinde plastik sürtüyorlar sonrada  adam kan kaybediyorum diye düşünmesi için vücut sıcaklığında bileklerine su damlatıyorlar.Adam inanılması güç ama deney basladıktan 2 dk sonra ölüyor!!!!!! Buradan beynin asıl gücünü kavrayabildiniz umarım. Adam ölüceğine inandığı için ölüyor!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2 eleman algida dolabına girmişler aynı hikaye arkadaşlarını aramışlar demişler soğuktan öleceğiz,sonra içerde ölü bulunuyorlar fakat anlıyorlarki depodaki soğutucular kapalı ölüm tamamen psikolojik.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

Var öyle olaylar mesela adam buzhanede kalıyor ve donarak ölüyor, oysaki buzhane çalışmıyor. Fakat benim anlamadığım

Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
          beynin gücü

Burayla ne alaka?

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    ulan şansa bak ben diğer forumları okurken adam aynısını yazmış

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ewet ya bende bi yerde şey duymuştum bu melekler şehri filminde adam istediği yerde oluyo ya o adamın beyninin %100 ünü kullanmasıyla oluo die duydum bilgisi olan varmı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    vallaha bana olaylar gerçek deil gibi geliyo sallamasyon bence ama gerçekse helal olsun o ölenlere, özellikle dolaptakilere, insan soğuk mu sıcak mı hiç mi hissetmez yaw...

Metallica Rules
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

2 eleman algida dolabına girmişler aynı hikaye arkadaşlarını aramışlar demişler soğuktan öleceğiz,sonra içerde ölü bulunuyorlar fakat anlıyorlarki depodaki soğutucular kapalı ölüm tamamen psikolojik.

algida mı  kornetto olmasın dai wallahi çok güldüm

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Gerçekten ama insan kendini o kadar kendini şartlarsa zki tutar a.q
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    ewt tamamen psikolojik, mesela bi tedavi biçimi var. hastaya hap veriyorlar iyileşmesi için ama haplar şeker bir etkisi yok. iyileşeceğine inandığı için iyileşiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodlordhan
    bloodlordhan's avatar
    Erkek

peki boş teneke kutusunu duydunuzmu

izmirde çankaya dershanesine gidin orada yaşlı bir tarihci olacak hocamın ismini hatırlayamıyorum 8 yıl geçti :o) işte o hocam anlatmıştı aynen katarıyorum

" siz başarısızlığa şartlandığınız için başarısız oluyorsunuz. bakın bundan 20 sene önce (günümüzden 28 sene önce) karşıyaka iskele durağından bir baba yiğiit dolmuşa bindi tamda tek boş koltuğun yanında üstünde herhangi bir yazı olmayan hani zeytin yağları veya bal konulan tenekesi vardı onlar dolu haliyle yaklaşık 15 - 20 kilo olur o babayiğit kendisinin ayakta tenekenin oturacağı yerin önünde olduğunu görünce bir hışımla tenekeyi kavradı ve ALLAHHHH!!! diye bağırdı ne mi olmuştu? o tenekeyi 15 - 20 kilo hesaplayıp hızla kaldıran babağiyit yüklenince anında belini çıkarmıştı bağıra bağıra hastaneye kaldırdılar işte şartlanma budur çocuklar"

aslında benimde başımdan buna benxer bir olay geçti bilgisayar masasına oturacağım sırada altımda sandalye olmadığı hissine kapıldım ne mi oldu iki hafta bel ağrısı gülmeyin sizin de başınıza gelebilir     

yeni ekonomide en büyük silahımız (software hacking)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodlordhan
    bloodlordhan's avatar
    Erkek
    yazmayı unutmuşum teneke boşmuş

yeni ekonomide en büyük silahımız (software hacking)
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 12