Beyoğlu Gazoz (Tavsiye Ederim)
-
csr288 bunu yazdıYigit bunu yazdı

bunu da deneyin ben bayılıyorum buna.
içimi çok ağır ama güzeldir bende hindistan cevizliye bayılıyorum
Bildiğin abdest suyu bu bırak allasen .)
-
hiç biri freşanın yanından bile geçemiyor aq
dünya markası olacakken türkiyeden bile tanınmaması cidden vahim bi durum
-
Tavsiye üzerine içeyim dedim. Tadı gazoz yane, niğde gazozuda içtim bi fark yok ya da ben anlamadım. Sırf şişesinden dolayı bile alınabilir.
-
hacked75 bunu yazdı
Tavsiye üzerine içeyim dedim. Tadı gazoz yane, niğde gazozuda içtim bi fark yok ya da ben anlamadım. Sırf şişesinden dolayı bile alınabilir.
nigde gazozunda bi olay yok sogusculer de olur.
birde 80 90 sonu kesimi ufak yere gitmis kahveye gidip kucukken gazoz icmis olan nesilin cocukluga olan ozlemini ve hatiralarini canladirmasi sebebiyle guzel geliyor insana.tamamen cagrisim nerde eski bayram/ramazan geyigi gibi
izmir de bir kac yer var boyle.tum gazozlarin oldugu
istanbulda beyoglunda fransiz lisesinin orada avam var orada da her cesit gazoz var.
-
Afiyet olsun beyler.
-
Gagoz markalı ürünün tadı güzel gelmedi bana, ama gazoz olarak sprite ta lezzetli geliyor bana özellikle kutusu iyi soğutuluş ve yeni üretim tarihli olunca oda güzel,
-
bu cin tonik dedikleri olaydaki TONİK bu gazoz mu oluyor ?
-
aynen bende katılıyorum niğde gazozuda beyoğlu gazozuda bok gibi :D bilmiyorum benim damaktamı problem var ama sosyal mecralarda forumlarda efso diye övüle övüle bitirilemeyen bu sikindirik gazozları bir gazla alan çoğu insan çöpe atıyor ama buna rağmen güzel gazoz ya ben beğendim efsane süper tad mmm diyor.
DestinatioN bunu yazdıbu niğde gazozunun nesini beğeniyorsunuz
bence leşşşş......
-
birşey çok fazla kişi öneriyorsa onu satın almadan önce 2 kere düşünün şimdi burda biri iyi diyor sonra diğer herkes arkasından iyi diyor sonuçta içtiği bir ürün önerilere bakıp alan kişi bune böyle demesi normal bu benim başıma internette yazılan yorumlar yüzünden çok geldi