Bi Atari Oyunu Vardı..
-
Bi dörtgen var. En tepede ortada sizin kontrol ettiğiniz bi eleman var. Aşağı doğru düz bi boşluk iniyo. Boşluğun sağında solunda girintiler var ve o girintilerin de kendi içlerinde alta ve üste doğru girişleri var. Yani bi çeşit labirent. Bi defter sayfasındaki satırlar gibi bi şekil yani. Satırların ortasında, başında, sonunda alt ve üst satıra gidilebilen kapılar var. Siz, yukardan aşağı doğru inerek o satırların arasında elmas mıdır nedir onları toplarken, en kenarlardan çeşitli elemanlar çıkıyo ve sağdan çıkan sola, soldan çıkan sağa doğru düz hareketler yapıyo. Onlara yakalanmadan tüm alanı dolaşmanız ve elmasları toplamanız gerek.
86-87 yılların oyunuydu. Az jetonumu yemedi mk oyunu :)
Bilen var mı?
-
Pacman ?
-
Bende eski nostaljik atari oyunları ve simülatörü var upload ettim hocam belki bunların içinden çıkabilir incele.
http://we.tl/d1A9bX4sFN
ps: Önce Nestopia.exe Programını çalıştır. Daha sonra oyunlar klasöründeki istediğin oyunu bu ekrana sürükle ve oyna. -
Bir de hatun reasimlerını acma vardı :D
-
Spelunker sanirim
Mobilim kusura bakmayin :)
-
gameboy'da buna benzer bir oyun vardı alt alta sağ ve soldan çizgiler geçerdi.. çizgilere çarpmadan boşluklardan aşağı inmeye çalışırdık..
bahsettiğin oyun buysa ben de merak ettim adını :))
-
Ben biliom da oyunun adını hatırlamaya çalışıyorum
Ahanda bu oyun
PanxeR tarafından 03/Eki/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
Ahanda bu oyun
lode runner hocam bu :)
-
-
r10aldinho bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Ahanda bu oyun
lode runner hocam bu :)
Ne salak bi oyundu bu
-
Arkadaşlar süper mario yu saatlerdir arıyorum bulamadım.
Daha önceki konularada baktım bulamadım.
Bir kaç sene evvel indirmiştim bir program açıp sürekleyip bırakarakatari oyunlarını açıyorduk.Elinde olan varsa paylaşabilir mi?