Bi Baksanız ...
-
Burda Bi kere internet cafe programLarını (akınsoft,tinasoft vb.) tipi programLarı kırıp bedava oynamak için bi taktik yazmıstı arkadaş ama Linki bulamıyorum bi yazsanız cok sevinirim...
-
tinasof easy cafe için denendi çalışıyo taktik şu:
win+d
bu kadar
:D : ))))
-
amele_2 bunu yazdı:
tinasof easy cafe için denendi çalışıyo taktik şu:
win+d
bu kadar
şu açığı bırakan biri nasıl cafe programı yazar bide üstüne satar anlamıyorum :) zaten böyle önemli şeyleri atlayınca sadece 2-3 satırlık tcp/ip şeyleri vede saati hesaplama kalıyo bunada para ödüosanız helal olsun ne diyim -
ir2 bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:tinasof easy cafe için denendi çalışıyo taktik şu:
win+d
bu kadar
şu açığı bırakan biri nasıl cafe programı yazar bide üstüne satar anlamıyorum :) zaten böyle önemli şeyleri atlayınca sadece 2-3 satırlık tcp/ip şeyleri vede saati hesaplama kalıyo bunada para ödüosanız helal olsun ne diyim
+978971Allah bilir parayı ödiyince o tuşu sölüyodur bunlar mauhahaha :)
-
yurdumdan garip oykuler kosesi sanki:)
-
ya beyler sunun nasıl yapıldıını bana bi bastan annatsanız ???
-
buwin +d nedir yane kaerdesim ne yapacaz win +d yi
-
Yaw miLLet Dalga mI qeciyon annamadım yaw bİ arkadas Bi keresinde buraa yazmıstı yaw net cafe prg. kIrMa deiL D surucusunden mi ne windows dosyasına qiriLiyodu ordan bi seyler yapıLIp bedava oynanıyodu o Linki arıyom siz ne diyonuz...
-
dostum o olayı bulursan bide banada annatırsan cok sevaba geçersin
kriptontr@gmail.com -
Yaw arkadaşım ben de buLsam kendi kendime sevaBa qirecem ama buLursam mail ADRESİNE ATARIM
-
gVeR bunu yazdı:
ir2 bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:tinasof easy cafe için denendi çalışıyo taktik şu:
win+d
bu kadar
şu açığı bırakan biri nasıl cafe programı yazar bide üstüne satar anlamıyorum :) zaten böyle önemli şeyleri atlayınca sadece 2-3 satırlık tcp/ip şeyleri vede saati hesaplama kalıyo bunada para ödüosanız helal olsun ne diyim
+978971Allah bilir parayı ödiyince o tuşu sölüyodur bunlar mauhahaha :)
söölenirmi lem sende :D
Toplam Hit: 3191 Toplam Mesaj: 15