Bi Bisiklete Bineyim Dedim Başıma Gelmiyen Kalmadı
-
arkadaş 3 kere köpek kovaladı birinde köpek önce önümü kesti sahibide yanıdaydı çek köpeğini dedim çekmedi ben köpeği kovuncada başladı köpek kovalamaya kaza yaptım bisiklette sorun çıktı ordaki bisikletlilerden yardım istedim kimse yardım etmedi sahilin orda çok güzel patenci bir kız vardı kız beni görünce ortadan kayboldu :( arkadaş bu sabah dışarı çıkanların hepsimi anormal benmi anormalim biri yardım etmez öteki köpeğini çekmez neymişkaldırımdan gidiyomuşum ulan hıyar araba geliodu mecbur oraya çıktık madem çekmiyon köpeği bari sahip çık onu bunu kovalamasın patenci kızada günaydın diyemeden birden yokoldu nereye gittiyse üstelik köpek kovalarken kaza yaptım doktora gidicek kadar değil ama sağ ayağım pert bir süre yürüyemem heralde
-
hocam köpekler o dönen tekerleğini kovalıyor, her sabah 2 saat sürerim sabaha karşı saldırgan oluyor köpekler yine de bigün kovalanırken cesaretini topla in aşagıya kovalamayı bırakacaklar bak gör, tabi sahibi tarafından saldırtılmışsa zarar verebilir.
-
gece 2den berı sokaklarda kovalıyorum duman duman duman askerıyenın lojmanlara gırmeye calıstık uzman vurucaktı amını yıyım gotu zor kurtardık
-
hocam teker teker kovalasalar ineyimde sürüyle kovalıyorlar bide tek kovalıyanında sahibi ibnelik yaptı
heyqirs duman derken köpeğin ismimi hem sen niye köpek kovalıyon benmi ynlı anladım
ya beyler obu değilde zaman geçtikçe sinirim azalıo yatşıom ama bacamın arısı artıyo habide ulan o patenci kız nasıl bişeydiya hala çıkmadı aklımdan :(
-
Sen ilk defa çıkmışsında o saatte dışarda olanlar genellikle her sabah düzenli olarak spor için dışarı çıkanlardır.
Yarın sabah aynı saatlerde köpekleri ve patenci kızı tekrar görme ihtimalin yüksek ... köpek düdüğü yada köpek kovucu al çık ...
ama bu defa video isterük :D
-
HeyQirs bunu yazdı
gece 2den berı sokaklarda kovalıyorum duman duman duman askerıyenın lojmanlara gırmeye calıstık uzman vurucaktı amını yıyım gotu zor kurtardık
hahaha salaktan reis düşüşlerr. :))
-
Haci kopekten korkma sürü halinde bile olsalar, kopekler insanın ne kadar tehlikeli olduğunu bilecek kadar akıllılar =) bu sebeple sadece kaçana ve korkusunu belli edene saldırırlar.
-
koca paragrafta bir noktalama isareti goremedim arkadas.
-
mazotla yıkan :P
-
HolyOne bunu yazdı
Haci kopekten korkma sürü halinde bile olsalar, kopekler insanın ne kadar tehlikeli olduğunu bilecek kadar akıllılar =) bu sebeple sadece kaçana ve korkusunu belli edene saldırırlar.
hocam orası öyle de, köpekle karşı karşıya kalınca hele bizim köyde (sivas) bunları düşünecek vaktin olmuyor :D
-
Kardeş senin derdin bisiklet köpek filan değil belliki patenci kız. Bırak bisikleti falan, sen paten olayını araştır.