Bi Crak Sitesinden Virüs Yedim..!
-
Hiç öyle virüsü temizlemeye uğraşma. Bir kere bulaşmış PC'ye.
Şimdi format at(tır)mak gibi bir kelime kullandığından dolayı acemi bir kullanıcı olduğunu sezdim. Sana tavsiyem şudur; format at(tır)dıktan sonra DeepFreeze adlı programı yüklet ve ya yükle. Sonra istediğin kadar virüs yiyebilirsin bir reset sonra bilgisayarın eski haline dönecektir. Ayrıca biraz da ha güvende olmak istiyorsan eğer NOD32 programını kullan.
Bir not daha düşmek istiyorum NOD32 kullanıyorum. Geçen gün bir serial.ws diye bir siteye girdim bir serial arattım yeni çıkan pencere de hiçbir ActiveX felan olmamasına rağmen sistem bana trojan bulaştırmak istedi. NOD32 bunu hemen farketti. NOD32 gerçekten güvenli. Client konulan resimler üzerinde de bir deneme yapacam. Onda da iyi sonuç verirse haber veririm.
-
arkadaşlar bnada aynı şey oldu format atmadan kurtulmanın yolu yokmu lütfen yardım edin daha dün format attım bidaha atarsam babam sıçcak ağzımaa
---yardım plzzz---
-
Beyler belki bir çoğunuz biliyordur fakat ben bu konu altında göremedim. Craagle diye bir program var ve sizi bu gibi dertlerden kurtarıyor. http://rapidshare.de/files/1116743/Craagle_1.91.rar.html Eğer dosya güvenilir olmayan sitelerdense yani viruslu olma ihtimali varsa indirmiyor. Birçok crack arama sitesinde arama yapabiliyor aynı anda. Ayrıca serialleride hiç site açmadan alabiliyorsunuz.
Not : Dosyayı ben upload etmedim(içinde virüs olabilir)