Bi Domain Var Ne Şekilde Değerlendirsem ?
-
Selam arkadaşlar, buradanindir,com adında bi domainim var ne şekilde değerlendirsem fikir verirmisiniz ?
-
warez download sitesi yapabilirsin.
-
Webci58 bunu yazdı
Selam arkadaşlar, buradanindir,com adında bi domainim var ne şekilde değerlendirsem fikir verirmisiniz ?
gel ben sana hosting vereyim , içine de küçük download kutucukları koyalım , küçük torrent ve program linkleri koyalım , sonra burjuvalar gelip indirsin :)
-
hosting var o sıkıntı değilde, ben farklı bişey istiyorum bu değil bunlar sıradan bunları herkez yapar beni anlamıyosunuz :D
parlak bi fikir bulamazsam download sitesi yapcam en son
-
benim de fikire ihtiyacım var
domain: cibilliyetsiz.com :p
-
Bu domain ile yapılacak olan parlak fikri çok merak ediyorum arkadaş
-
en parağı domain adındada geçtiği gibi indirme sitesi, ama warez tarzı değilde işte farklı bişeyler ihtiyaç duyulan bişeyler arıyorum :P
-
buradanindir.com download sitesi dışında başka birşey olmazki bu domain. Onun içinde çok uğraşman gerek artı getirisi ne olur bilinmez adsense'den aylık 10 dolar kazansan ne olacak kazanmasan ne olacak? bence kur bir wp çek içeriği dışarıdan bekle biraz pr atsın sonra başka bir siten için backlink kasarsın buradan, yada backlink satarsın.
-
Şöyle bi site kurucan hacı , DLE Script çekicen , dayıcaksın warezi ve zamunda torrentlerini. oyunlar çıkar çıkmaz ekliceksin , programların cracklerini hep güncel tutucaksın. programlara özel etiket sayfaları yapıcaksın. bi zaman sonra iyi noktaya gelebilir. mesela hatırlayın mayonez.net'i. crackli ne indirmek istesek karşımıza o cıkardı , hiti çok ama çok iyiydi o sitenin. iyi de kazandılar. bu tarz bişey olabilir. (DLE script işin esprisi , warez siteler genelde DLE oluyor , o yüzden yazdım. ben olsam kaynagı bol olan wordpress tercih ederdim.)
-
Webci58 bunu yazdı
en parağı domain adındada geçtiği gibi indirme sitesi, ama warez tarzı değilde işte farklı bişeyler ihtiyaç duyulan bişeyler arıyorum :P
Mür: ''AĞAOĞLU'' :)
O buluyor :) -
adult olur la o domainden
LizardKing bunu yazdı
benim de fikire ihtiyacım var
domain: cibilliyetsiz.com :p