Bi Dükkanın Elektiriği Nasıl Kesilir?
-
domino bunu yazdı:
-----------------------------
ayhun bunu yazdı:kardes yanlıs yerdesin burası bilisim sitesi bu bir ikincisi nekadar vukat ve anarsik seyler yapsalarda muritler harama el uzatmaz hiçbiri bizim kitabımızda bu tarz seyler yoktur 3. sü cok ogrenmek istiosan nasıl kapatıldıgını alarmın KAPATAMAZSIN...
-----------------------------kapattığım zaman sana haber veririm.. ayrıca harama el uzatmıyorum sizin aklınıza böyle geliyor hırsızlık yapacam sanıyorsunuz ama alakası yok.. ve size niye yaptığımı açıklamayacam..
arakdaş açıkladı ne için kesiceğini senden açıklama bekleyen yokkonuyla ilgilenilmesi dileğiyle;
selamatle din kardeşim (f)
-
Ne olur açıkla yalvarırım..
-
domino bunu yazdı:
kapattığım zaman sana haber veririm.. ayrıca harama el uzatmıyorum sizin aklınıza böyle geliyor hırsızlık yapacam sanıyorsunuz ama alakası yok.. ve size niye yaptığımı açıklamayacam..
-----------------------------------bence de açıklamamalı katılıyorum herkesin öğrenmesi gerekmez :|
-
ya bu ara forum mal doldu ak
tahri key istiyoruz ya
-
İLK KONU:http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41747
c4 çeliği parçalamak için yeterlimidir?
mesela çelik kasanın açılan kısmına yapıştırıp patlatsak açılır mı?
İKİNCİ KONU:http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42401
arkadaşlar bi iş yerinin bi dükkanın elektiriğini nasıl kesebiliriz??
İLK KONUYA CWP:c4 ü bulupta kasaya baglayıp patlatırsan paralar seyi tutar...
İKİNCİ KONUYA KESİN VE SON CWP:
kardes ne adamsın sen ya c4 le kasa patlatıcan ama alarmı susturmak istiosun oda gusel alarma cift faz versende en fazla trafosunu yakarsın kartına zarar veremezsin istersen 10 faz ver ne bok cevirmek istiosan ins hayırlısı ile yakalanırsında işin b.k olur tek temennim iskonun olmesinden sonra
isko sen yetiştirion demi bu tip adamları isko senin amına koim got veren
isko pustu
-
grey-cells bunu yazdı:
domino bunu yazdı:kapattığım zaman sana haber veririm.. ayrıca harama el uzatmıyorum sizin aklınıza böyle geliyor hırsızlık yapacam sanıyorsunuz ama alakası yok.. ve size niye yaptığımı açıklamayacam..
-----------------------------------tekrarlıyorum
senden cacık olmaz :)
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------İLK KONU:http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41747
c4 çeliği parçalamak için yeterlimidir?
mesela çelik kasanın açılan kısmına yapıştırıp patlatsak açılır mı?
İKİNCİ KONU:http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42401
arkadaşlar bi iş yerinin bi dükkanın elektiriğini nasıl kesebiliriz??
İLK KONUYA CWP:c4 ü bulupta kasaya baglayıp patlatırsan paralar seyi tutar...
İKİNCİ KONUYA KESİN VE SON CWP:
kardes ne adamsın sen ya c4 le kasa patlatıcan ama alarmı susturmak istiosun oda gusel alarma cift faz versende en fazla trafosunu yakarsın kartına zarar veremezsin istersen 10 faz ver ne bok cevirmek istiosan ins hayırlısı ile yakalanırsında işin b.k olur tek temennim iskonun olmesinden sonra
isko sen yetiştirion demi bu tip adamları isko senin amına koim got veren
isko pustu
isko kimse onun günahını alma öyle birini hatırlamıyorum.. ayrıca dayımla iddalaştım onun kuyumcu dükkanına girecem bundan onunda haberi var.. o giremezsin dedi bende seni soyacam bütün altınlarıda evinin önüne bırakacam dedi.. oda yapabilirsen sana araba alırım yapamazsan sen bana araba alacan dedi.. büyük idda oynadık ve çok ciddiydi bende çok ciddiyim.. konu bu..
-
alibaba bunu yazdı:
trafoya işe
-----------------------------asdasdasdasd koptum :D:D
-
bu dediklerini benim kardesim yemez olaya bak dayının kuyumcu dukkanınına giriosun sonra kasasını c4 le patlaatıosun verdiğin zararın haddi hesabı yok amela sana sonuna kadar katılıorum bu adamdan cacık olmaz ayrıca iskonun amına gotune koim konuyu kilitleyin admin abilerim bu herifede bi ban yakısır hani die dusunuorum kolay gelsin ii aksamlar
-
Dah güzel şeyler yazabilirdin amk üf ya hep ben mi öğretcem bunları bknz:
Burda bi adamın jigsaw olduğunun farkına vaardık kardeşimi kasaya kilitlemiş puşt kasayı patlatıp kardeşimi içinden çıkarcaz burda wireless var eğer hızlı cevap yazmazsanız burdaki arkadaşlarımla beraber ölücem amk fln yazsaydın bari üf:S aştım sıçtım farkındayımda bu konuya ne yazılır daha kilitlenmemiş:S