Bi Forumun Veritbanına Ulaşmak
-
ben bu sitenin yokluğpunda mecburen bazı forum sitelerine üye oldum ama keşke olmaz olsaydım bi forum var topu gıcık yöneticisinden adminine kadar bana bu forumun veritabanı lazım çünkü siteyle işim yok sadece üylerin bilgilerine ulaşmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun
-
hazır portal sa bulabilirsin tabi adam salaklık yapıp o klasorde tutmazsa yok hazır portal diilse biraz zor bulursun
-
sen hangi forumun veritabanina ulasmak istiyon söle
uyarsa ben sana yardimci olurum..
-
forum.darkvenue.com
Antimon kardisimiz admin burda oyun serverinda kullandigi pass farkli charindaki pass de bi garip bisii cikti bi tek forumdaki pass ine ulasamadik Vbulletin forum ve search de kocaman bi delik var fakat ben burdan cookieslere veya db ye ulasmak icin nasil bir script veya perl ile nasil bir exploit hazirlayacagimi bulamadimda
-
arkadaslar hazır portal bir site var butro.com adamların forumuna üye olmustum neyse hackerlik ile ilgili bir konu actım anaaaa oda ne meger üyelerin ve yöneticilerin %80 i kızmıs allahım benden nefret ettiler işte hackerler neymiş hepsinin allah belasını versin bende sitenin webmasterini uyardım msnde bak dedim o konuları sil bizler kötü insanlar degiliz falan dedim ama o webmaster denen denyo küfür etti yaw ve ben aslında hacker degilim daha o mertebeye erisemedim ama siteye bir güzellik yapmak lazım yani sırf o denyonun terbiyesiziliği yüzünden :denyonun adresi butro_com@hotmail.com
sonra sitenin arama motoruna saldırdım ve siteyi istediğim zaman kilitliyordum ama denyo onundan önlemini almıs ve arama motorunu kaldırmıs şimdi ne yapcaz arkadaslar yani nasıl bir strateji izlemeleyim
ha unutmada beni banladılar agrıma gitti yaaawwsss
Allah'a emanatsiniz
-
No_ProbleM bunu yazdı:
arkadaslar hazır portal bir site var butro.com adamların forumuna üye olmustum neyse hackerlik ile ilgili bir konu actım anaaaa oda ne meger üyelerin ve yöneticilerin %80 i kızmıs allahım benden nefret ettiler işte hackerler neymiş hepsinin allah belasını versin bende sitenin webmasterini uyardım msnde bak dedim o konuları sil bizler kötü insanlar degiliz falan dedim ama o webmaster denen denyo küfür etti yaw ve ben aslında hacker degilim daha o mertebeye erisemedim ama siteye bir güzellik yapmak lazım yani sırf o denyonun terbiyesiziliği yüzünden :denyonun adresi butro_com@hotmail.com
sonra sitenin arama motoruna saldırdım ve siteyi istediğim zaman kilitliyordum ama denyo onundan önlemini almıs ve arama motorunu kaldırmıs şimdi ne yapcaz arkadaslar yani nasıl bir strateji izlemeleyim
ha unutmada beni banladılar agrıma gitti yaaawwsss
Allah'a emanatsiniz
arkadaş o sitede kotu bişey yokki neden hacklemeye vcalisiyosun -
hoca sitede kötü bişey yokda adamlar içindekiler uyuz be
-
Sırf Birine Gıcık Oldun Die Site Hacklemek Yada Biz ArkadasLardan Bilgi Istemen Tamamen Sacma Ve Cok Yanlıs Bence Once Biraz Okumasını ogren Forumları Gez Dolas oku ondan Sonra Yardım Iste Yıkıcı Olma Yapıcı Ol
Saygılar.
-
arkadaşım bence hackerlik iyi bir şey değil. yani yıkıcı olarak iyi bir şey değil. hacker değilim ama bence hacker lık da sırf gıcıklık olsun diye bir siteyi ele geçirmek değildir. gerçek hacker sadece hak edene müdehale eder. güvenlik açıkları ile uğraşır kendini geliştirir.
Teşekkürler..
-
cgi-bin scanner ve n-stheal programları için link verebilecek varmı?
-
eywallah