Bi İkiteker Sevdası.
-
Öncelikle uzun bi aradan sonra merhaba Syn.mürid ve müride kardeşlerim.
Kimilerini için ikitekerden ibarettir sadece bisiklet,kimileri içinse sadece bir çocukluk hatırası ama kimileri için daha fazlasıdır;
Benim için aşk,tutku,ifade edemediğim bir duyguyu yaşamak gibi.Özgürlüğümün bir sembolü gibi.
Babamın çocukluğundan kalma Fransız malı sağlam bi bisan yarış bisikletiyle başladı sevdam git gide arttı taaki geçen yaza geçirdiğim muhteşem ötesi inanılmaz kazaya kadar.Bana birşey olmasada yol arkadaşımı pelte çıkardılar.Hayatımın o günün sonrasında renginin neşesinin gideceğini elbet o an anlamıştım tutkum sönmüştü.Hiç bir araba,motor o neşeyi vermyordu bana yada başka bir bisiklet.Ama çok aradım nihayet yeni birine bağlandım :)) Eyyyyy Tbt kardeşleri fikrinizi almak istedi bu manyak kardeşiniz,aranızdaki ikiteker meraklılarını tanımak istedi boy verin hele..:)
Gerçekten aşk bu bisiklet benim için bulduğum günden itibaren deli gibi iş aradım kendime biran önce kavuşmak için nihayet bu ayın sonunda Allah kısmet ederse kavuşacağız..<3
O günü iple çekiyorum.
İnş hayırlısıyla alırım ve sizlerle birgün doyasıya pedallarız.
CANNONDALE
Caad 10 5 105 bisikletimizin markası benim içinse "....." hala şanına yakıştıramadığım bir isim ama ne ???
(Bu konuda yardım istiyorum tabiki sizden önerilerinizi bekliyorum.)
Haa fiyatımı o kadar fazla değil 3.500 Tl :))
Eleştirileriniz yorumlarınız önünde saygıyla eğilirim selamlar -_HaWk_- kardeşinizden sizlere :))

-
umarım alırsın
bende o adamlar filmlerde bisikleti evde duvarda niye tutuyor diyordum
3500 TL denmiş
-
samaccc bunu yazdı
bende o adamlar filmlerde bisikleti evde duvarda niye tutuyor diyordum
+1
-
valla hocam ben de yoldan çıktım dağa giriyorum yeni arayışlardayım :)
sen de bi bak istersen :)
http://www.tahribat.com/Forum-Su-Sporu-Yapabilecegim-Bir-Bisiklet-Ariyorum-167353/
şöyle bişey çok iyi olurdu mesela

HorbaDor tarafından 10/Kas/12 12:08 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyatı böyleyse beyigiri düşük olmalı az yakıyordur :S
-
Böyle bisiklet aşkı varken sende 3.500 tl lik bisikletin hakkını vereceğine inanıyorum.
yazdıklarından yola çıkarak Bi heves alıpta köşede atalanmaz sende.
Şimdiden güle güle kullan
-
benim motor 3600 tl lan :/
-
tek parmakla kaldırılmıyorsa at çöpe.. tek parmak
-
yol-yarış bisikleti tutkunluğun varsa bişiy diyemicem ama ben misal hoşlanmıyorum bu modellerden.
özellikle Türkiye de dağ bisikleti daha avantajlı bence .. Sonuçta kaymak gibi akıp gidecek yollarımız malesef yok Alp'lere tırmanır gibi Bolu'da Kizik Yaylasına gidemezsin. Ayrıca dağ tırmanışı sırasında yada doğal güzellikleriyle dolu yerlere düzenleyeceğin turlarda illaki araziye girmek istiyor insan :) Ben olsam o paraya çok sağlam bir mtb bakardım, bütçe çok güzel..
Not: Bir çok modeli bu vakitlerde bulamama ihtimalin var. Malum sezon kapandı sayılır, yeni modeller gelecek..
-
HorbaDor bunu yazdı
valla hocam ben de yoldan çıktım dağa giriyorum yeni arayışlardayım :)
sen de bi bak istersen :)
http://www.tahribat.com/Forum-Su-Sporu-Yapabilecegim-Bir-Bisiklet-Ariyorum-167353/
şöyle bişey çok iyi olurdu mesela

Hocam boyle bi bisiklet almak icin 3500 tl nin uzerine biraz daha para koymasi lazim, downhillar cok pahali bisikletler.
-------------
Turkiye'de yol bisikleti kullanmak zor, her yerde surulemeyecegini dusunuyorum, yollar boktan, yollar bu sekilde olunca da araclarin kullandigi yolu kullanmak zorunda kalacaksin, trafikte de bisiklete karsi saygi olmadigindan dolayi araclarin yolunu kullanmak mantikli degil bence.
Yani diyecegim su ki, dag bisikleti alman daha mantikli bence.
-
Buda benim iki tekerim :)