Bi İsteğim Olacak
-
Az önce yetenek sizsinizde bilalle uğur un dansında 2 ci çalan yabancı parçanın ismini bilen varmı ?
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
Az önce yetenek sizsinizde bilalle uğur un dansında 2 ci çalan yabancı parçanın ismini bilen varmı ?
-----------------------------konu kirliligi yapmadan bende dün ve bugun bölümleri nerden izleyebilirim link ?
-
yokmudur arkadaşlar elinde olan hemen 2 ci show daki şarkı ?
-
ayrıntılı bir şekilde www.isminiunuttum.com a sorabilirsin hocam
-
myblackworldweb bunu yazdı:
ayrıntılı bir şekilde www.isminiunuttum.com a sorabilirsin hocam
hacı ben bilemedim sen sor bakam bilecekmidıııt dııtt dırıtt yetenek sizsiniz de çalan müzik diye bırakın bu reklam işlerini
-
şarkıyı buldum hocalar
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show
zamana göre aramada 23.41 başlıyo bilen varsa lütfen ismini versin ?
-
byeren bunu yazdı:
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------konu kirliligi yapmadan bende dün ve bugun bölümleri nerden izleyebilirim link ?
-----------------------------hocam yildiz.tv ye gir orda bulursun yayın akışından
-
hypnot1c bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------hocam yildiz.tv ye gir orda bulursun yayın akışından
-----------------------------yazdım hocam kım yaptıysa allah razı olsun o siteyi :D ama bide ismini bulsam sarkının:D
-
byeren bunu yazdı:
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------hacım bu geceki final ama sadece performanslar var sanırım ama sen yinede bi bak =http://www.egedizi.com/yetenek-sizsiniz-turkiye-20-mart-2011-izle-kisim-1.html
-
Up: yokmu hocalar :S
-
Evet hacılar aynı şeyi bende soracaktım. Bilen birisi aranıyoreee.