Bi Kaç Tane Logo Tasarımı | Hangisi Daha İyi ?
-
Arkadaslar bi kaç banner tasarımım oldu. sizce hangisi iyi hangisi siteme koyayım.. kişisel siteme...

BUNLARIN HİÇ BİRİNDEN CACIK OLMAZ HOCAM ŞÖYLE ŞÖYŞE YADA BÖYLE BÖYLE YAPABİLİRSİN DİYECEĞİNİZ NOKTALAR VARMI :))
hangisini koyayım siteye...
http://www.denizbegendik.com site bu !!
-
hocam önce logo ve banner arasındaki farkı öğren bana kalırsa :))
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
hocam önce logo ve banner arasındaki farkı öğren bana kalırsa :))
-----------------------------ayrıca internetin renkli sitesi yazısı olan banner ında "internetin renkli sitesi" yazısı komple sönük kalmış daha canlı renkler kullanabilirsin sonuçta arkaplan siyah bunu tam sarı deniz mavisi şeker pembesi gibi göze hoş gelen renklerle değerlendirirsen iyi olur kolay gelsin
-
Çok iddialı değiller ama senin siteye ilki daha iyi bence. Sade güzel durur. Ayrıca bglerde siyah yerine daha açık bişeyler kullansan daha iyi olur gibime geliyo. Açık mavi falan
-
bloglardan nefffret ederim :)
hangisi daha çok hoşuna gidiyosa onu koy hocam,siteye giren fazla olmaz,girende logoya dikkat etmez,etsede 2 dk sonra unutur.
-
Logon sitene has olması gerekir böyle her yerden bulduklarınla hepsini bi resimde toplamayla logo olmaz.
Bunları kullanıcağına tahribat banner sana örnek olsun bilmemne.com yaz daha iyi duracaktır emin ol.
-
Hiçbiri :(
Ama illaha biri diyosan en baştaki sadece duruyo onu kullan derim.
Bu arada seninkiler banner değil bildiğin afiş olmuş :D
-
Logo ile banner arasında ne fark var ise yazın öğrenelim. herseyi anamızın karnında öğrenmiyoruz. bu işe yeni giriştim :))
çok iddialı değiller evet peki bana verdiğim siteye güzel duracak şekilde "hayrına" logo tasarlayacak olan varmı. herneyse işte üstte duracak :)
siyh favori rengim ondan sonra mavi geliyor mavinin tüm tonlarını severim...
eger illaki karsılığında bir sey isteyecek olursanız bir kaç gün sonra rapid hacke baslıcam :)))
bu siteye nasıl bişi düzgün durur her telden olcak site...
-
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------
üye oldugum baska bir sitenin "tisört tasarimlari" konusundakilerin tipkilari :))
-----------------------------wallbase.net sitesindeki walpaper lardan yararlandım. Ama arkadasların kendine has bişi olsun önerileri üzerine değiştircem. yardım istedim pek iddalı değilim ps de...
LOGO yapacak olana bi kaç gün sonra pre verebilirim.
dediğim gibi siyah ve mavinin tüm tonlarını severim..
teşekkürler
NOT: Madem profesyonel değilsin tasarımda nie reklam yapıyosun die sorarsanız ilerleyen haftalarda arkadasım askerden gelecek beraber içeriği genişleteceğiz tasarım uzmanı o
-
dediğiniz gibi özgün bişi yaptım ama çok fazla özgün oldu heralde :))

Arkadaslar banneri bu şekilde değiştirdim... yalnız bi sıkıntı var bu görünümün üstüne güzel bi logo tasarlayacak arkadasa ihtiyacım var. DenizBegendik.com yazısını ıyduracak logo... Yardımlarınızı bekliyorum sevgilerimi sunarım
-
Fontlar 1980lerden kalma gibi...
Renkli duman esprisi üzerine gidebilirsin eli de yapaylaştırabilirsen anlam, tema bütünlüğünü yakalayabilirsin
Dumanın tabanını avuç içine yayman daha doğru olur...
Fontlar felaket dediğim gibi... Dinlen dinlen kaç yani.. :))