Bi Keyloggerde Neler Olması Gerekir??
-
arkadaşlar bi keyloggerde neler olmasını isterdiniz yani ne gibi özellikler yardımlarınız bekliyorum..
şimdiden teşekkrüler... -
avlara yakalanmamalı tabiki
bide zaman içersinde değiştirilmeli
beleş olmalı
codere kullanıcın şifrelerini göndermemeli
yerse jpeg uzantıda exe çalıştırmalı [yuh a.q]
kolay kullanımı olmalı cigicigi vip güsel olmuş mesela
fln filan -
ilk önce proagentın yaptıgı ibineliği yapmıyck 2.cisi düzenli calısacak 3. sü kurbanın makinasını zombi tarzı erişim saglıyacak biçeşit pc sine baglanıcz full yetki ile eger buraya kdr yaparsanz daha ekleyeceklerim oluck vide antivirüslere yakalanmamalı ki en büyük özelliği bu olr bnce bide update tarzı bişi yaparsak yenilemeler güncellemeler ohh çat keyfim çat :))
-
RApBoy çocuua katılıyorum,bi eklentide ben yapayım,abi küçük boyutlu olsun-mümkünse kb hesabı :))
-
hocam başta anti-virüslere yakalnmıyacak :)
pc den girilen bütün şifreleri maile atcak junk maile değil :)
-
mail atması sanal klavyeyi görmesi ve antivirüslere yakalanmaması kafi benim için başka özellik kaldımı lem:D
-
bence bide kendini yok etmesi laızm yani bi zamn sora bıkıyor insan bi tarih belirlense be o tarihte silinse
sonra
kurbanın adı gibi
başka aklınıza neler geliyor hepiniz ayni şeyi düşünmeyin yaratın :E:E -
Akşam işini bitirince eve erken gelsin.Sanki yıllardır görüşmemişiz gibi beni özlesin,Yemekte o gün neler yaptığını anlatsın,konuşurken gözlerimin içine baksın ve sempatik gülüşleriyle beni benden alısın,daha sonra beraber DVD izleyelim şaraplarımızı içerken.Sürekli elimi tutsun....Haa bide antirivüse yakalamasın.
-
geyik bi yana update olabilme işi gerçekten çok iyi olur,çıktıktan 2 sonrada kullanıcının işine yarası iyi olur.
-
bi kere bi sekil bi onlem almak lazim port acma olayina, adama yediriyosun trojan sonra makina otoban gibi oluyo ( : Gerci reverse-engineering bu olaya bi cozum getiriyor, getirmiyor degil ama, yinede bu onemli, bi de makinada hasara ve kasilmaya neden olmamasi lazim, adam ne is diip format atmamali... anlatabilio muyum ? olay sadece av den gecirmek diil, amac uzun sureli takip ve bi sekilde adamin registry sine ulasabilmek lazim, yani biraz daha manuel olmali, hersey tuslarla diilde, mesela adamin makinada bisey yazip compile edebilmen gibi... anlatabiliyo muyum ? yani deisik programlama fln gibi olaylara imkan tanimali, iste oyle bi trojan daha devrim niteliginde olur...
-
süreli ekran görüntüsü alabilmeli snyede 1- veya 15 snyedegibi ayarları olmalı ....
ayrıca vatosajan kullanmıştım halaa mail pagerleri geliyor yani uzun süreli çalışmalı exe joineri olmalı uzantısı değişik olmalı server minicik olmalı yakalanmaması için clientte oyle ayarlar olmalı ki neredeyse her server.exe yi değişik üretebilmeli (az uçtum az :D) server sistemi kasmamalı hiçbitarafta görünmemeli ctrlaltdelete olayı falan olmamalı başlangıçta gözükmemeli her msn de gönderirken sıkıştırmaya gerek kalmadan gönderilebilmeli jpg gibi .....a.v ler gibi güncellemesi olmalı yakalanmaması için her yakalandığında devamlı yeni sürümünü kendisi güncellemeli otomatik...
beleş parasız olmalı herkezde olmamalı her forumda yayılmamalı sadece bir forumda üyelere verilmeli başka kişilere yayılması engellenmeli.. foruma girergibi client açıldığında yayınlanan forumun (tahribat) user ve password şifresiyle girebilmeli ki başka kişiler çalıştıramasın. mail pageri çok önemli geldiği zaman en azından ftp yoluyla bilgisayara girilebilmeli vs. vs.
yazacaksan kolay gelsin.. :D
Toplam Hit: 3647 Toplam Mesaj: 25