Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Bi Rüya Gördüm Hala Şoktayım.Bi Yardım Pls...
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
-
Muridler içim içimi yiyo bi yardım edin lütfennnnn!!!
Aq dün bi rüya gördüm.rüyada şimdi netteyim ben bi tane forum var ve konuları falan böle çok seviyorum işte sürekli cevaplar yazıyorum çok sarıyo yani böle beni o forum.acaip hoşuma gidio falan..ulan neyse su içip geliyorum ana sayfaya tıklıyorumki ne göreyim...ezik cw lilerin sitesiymiş meğerse.!!!
Muridler sevgili kardeşlerim biri bu rüyayı tabir etsin içim içimi yiyo aq.yoksa benim ruhumdamı var cwliq aq???
-
bakmayın konuyu geyik bölümüne açtığıma aslında çok ciddi bi konu benim için=))
-
Korkacak bir şey yok akşam camı açık unuttıysan bir yerin açıkta kalmıştır
-
lam kokainman doaldır olm cwcilerde senin akıldan onlardada hipnelik var muahahah korkma lam ruyaların tersi cıkar :d
-
way a.q. ne kabus lan oyle ben olsam altima zicardim muhauha
-
sipidik bunu yazdı:
lam kokainman doaldır olm cwcilerde senin akıldan onlardada hipnelik var muahahah korkma lam ruyaların tersi cıkar :d
valla senin avatarda cwci vari bi avatara benzio bilemiom ben aga=))ulen içim içimi yio aq.zuhaha genel bi konu oldu bu artık:D:D -
Su iç Geçer .... Yatarken bismillah çek ve Yüzkere Tahribat diye seslen içinden bi bok olmaz
-
Yapacağın iş Bildiğin Duları Okuyum 2 Rekat Namaz Kılcan Sonrada Az Bişi cw lere Sövecen Bir yerini açık bırakmadan yatacan :)
-
zuhaha olm ama var ya çok ipnesel bi rüyaydı lem.Allah bi daha göstermes inş.
-
böhüahahü lam geçmiş olsun :) sen hayıra yorumla ama sonu ne olur bilmem belki de kanında gizli bi cw'cilik vardır :P
-
neyse ki rüyaymış lan bi de gerçekte oluomuş öle bişiy.hem sipi kardeşiminde dediği gibi rüyalar ters çıkar aq
Toplam Hit: 3851 Toplam Mesaj: 25