Bi Site Açtım Piskopat Muridler Fikirleriniz
-
siteyi korkuya merak duyduğumdan açtım ama dedim bi tahribat muridlerine sorayım nasıl olmuş
ve önerileriniz varsa çok iii olur
-
profilinden gorup girmistim..fena deil..ama beles site iste ne diim yine de emek wermissin,ugrasmissin,yapmissin..
-
çok korktum :|
şaka bi yana yeşil renkler çok gözalıo :S
-
DİKKAT!* KorkuSitesi.Tr.Cx sitesinin içeriğinde vahşet,korku ve aşırı şiddet bulunmaktadır!* Bu siteye girmek için 21 yaş üstünde olmanız gerekmektedir!* Siteye girmek için herhangi bir tıbbi rahatsızlığınızın bulunmaması gerekir (Kalp,hamilelik,mide bulantısı vs.)* Site içerisindeki materyaller kişilerde psikolojik ve ruhsal bozukluklar yaratabilir!* Site içerisindeki materyaller kişilerde şok etkisi yaratabilir!arak kokusu geliyo :D
* Site içerisindeki materyaller sizleri şiddete götürebilir!* Tüm bu uyarılara rağmen doğabilecek tüm problemlerden KorkuSitesi.Tr.Cx sorumlututulamaz! -
site ne kadar güzel olursa olsun eğer siteye kalıcı kullanıcılar kazandırmak istiyorsan adam gibi bi domain şart.. siteyi fazla incelemedim kalbim var :P
-
Domain olayı biraz sakat..Süper değil tasarım ama kötü de değil hani...Emeğine sağlık,emek harcamışsın umarım geliştirirsin siteyi...üstteki resmler biraz basit olmuş onları deiştir bence..
-
Çocuksu....
-
Site berbat İğrenc kokuyor çok korktum midem bulandı Yani amacına ulaştın Başarılar ..:)
(Domain çok önemli ve siteyi canlı tutacak tek şey hit dir unutma kolay gele)
-
Guzel guzel bu zamanda herşeyi hazır cms yapan adamlar var oturup html kasmış adam yonetım paneli falan :D herşeyin warezi in :D artık başarılarının devamını dileriz de surekli ilgilen bide ole ota boka js ekleme yok mouse js si falan zamanla bayıyo adamı yani geliştir surekli hem kendini hem siteni hemde banner ı nı :D begenmedim diyim + Domain Şart
-
1.Bu site goz bozar, gozleri oldu pixel pixel
2.Sag tus kilidin calismiyor
3.Geriside beni ilgilendirmiyor
-
Hoja güzel bir domain al, baya uğraşmışsın biraz daha geliştir emeklerin boşa gitmesin.