Bi Sorum Var Kardeşlerim
-
ben bi siteye girdim sitede bi resim hoşuma gitti ancak resmi sağ tıklayıp faklı kaydet yapmak istiyom fakat resim kopyalanamaz diyo mürit kardeşlerim o resmi garanti almam lazım bunun bi yolu varmıdır...hepiniz sağolun...
-
hangi site o merak ettim?
-
print screen yoluyla yap :D print screen tuşuna bas klavyeden daha sonra paint i aç ctrl+v yap sonra da o resmi al
-
sevgili arkadaşım ve meslektaşım :P
sağ tıkla kaynağı görüntüle de. eğer hçbiyerde sağ tıklanmıyosa Görünüm > Kaynağı Göster yap. o kaynak kodları yerine geldin mi, devam ediyoruz. Ctrl + F yap veya düzenden Bul de. oraya .img yaz. bulduğun tüm resim linklerini (www.siteadı.cım/resim.jpg gibi) kopyala ve yeni bir pencereye yapıştır. bulduğun resimleri sırayla dene. Senin istediğin oralrda biyerde. Sırayla bak hepsine bulursun. sonra kaydedersin.
bu işi çok yaparım ben :P
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------sevgili arkadaşım ve meslektaşım :P
sağ tıkla kaynağı görüntüle de. eğer hçbiyerde sağ tıklanmıyosa Görünüm > Kaynağı Göster yap. o kaynak kodları yerine geldin mi, devam ediyoruz. Ctrl + F yap veya düzenden Bul de. oraya .img yaz. bulduğun tüm resim linklerini (www.siteadı.cım/resim.jpg gibi) kopyala ve yeni bir pencereye yapıştır. bulduğun resimleri sırayla dene. Senin istediğin oralrda biyerde. Sırayla bak hepsine bulursun. sonra kaydedersin.
bu işi çok yaparım ben :P
-----------------------------
adam belliki bu kadarını yapamaz sen analitigin dedii yolu yap o daha basit -
ya kardeş o resmi sürütle bırak şeklinde yap ve enternet explorer sayfasında aç yani resmi enternet explorer sayfasına sürütle açılır o zaman ama yinde bi sitenin adını sölesen nası bi site kardeş
-
en basit yoldan soyle yap, firefox ile siteye gir resmi surukle masaustune bırak olsun bitsin.
-
bence şöyle yap print screen tuşuna bas klavyeden sonrada paint i aç orayada düzen/yapıştır de resim gelir sonra iki düzenleme yap olsun bitsin biliyorum çok amatörce ama arkadaş bu işleri bilmiyor o açıdan en kolayını söyledim ama sürükleme olayıda olabilir...
-
aq adam nerde ya. insan bakar buraya. herneyse sen bana sitenin adını söyle istediğin resmi de tarif et ben sana yoliyim
-
Aynısını ben yukarda söyledim white_AnGeR önceki yorumları okumuyosun galiba :D
-
sen sitenin adresini ver ben sana alayım.