folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi Sorum Var Kardeşlerim

Bi Sorum Var Kardeşlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    ben  bi siteye girdim sitede bi resim  hoşuma gitti ancak resmi sağ tıklayıp faklı kaydet  yapmak istiyom fakat resim kopyalanamaz diyo mürit kardeşlerim o resmi garanti almam  lazım  bunun bi yolu varmıdır...hepiniz sağolun...

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    hangi site o merak ettim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

print screen yoluyla yap :D print screen tuşuna bas klavyeden daha sonra paint i aç ctrl+v yap sonra da o resmi al

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

sevgili arkadaşım ve meslektaşım :P

sağ tıkla kaynağı görüntüle de. eğer hçbiyerde sağ tıklanmıyosa Görünüm > Kaynağı Göster yap. o kaynak kodları yerine geldin mi, devam ediyoruz. Ctrl + F yap veya düzenden Bul de. oraya .img yaz. bulduğun tüm resim linklerini (www.siteadı.cım/resim.jpg gibi) kopyala ve yeni bir pencereye yapıştır. bulduğun resimleri sırayla dene. Senin istediğin oralrda biyerde. Sırayla bak hepsine bulursun. sonra kaydedersin.

bu işi çok yaparım ben :P

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

sevgili arkadaşım ve meslektaşım :P

sağ tıkla kaynağı görüntüle de. eğer hçbiyerde sağ tıklanmıyosa Görünüm > Kaynağı Göster yap. o kaynak kodları yerine geldin mi, devam ediyoruz. Ctrl + F yap veya düzenden Bul de. oraya .img yaz. bulduğun tüm resim linklerini (www.siteadı.cım/resim.jpg gibi) kopyala ve yeni bir pencereye yapıştır. bulduğun resimleri sırayla dene. Senin istediğin oralrda biyerde. Sırayla bak hepsine bulursun. sonra kaydedersin.

bu işi çok yaparım ben :P

-----------------------------
    adam belliki bu kadarını yapamaz sen analitigin dedii yolu yap o daha basit

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crea_x
    crea_x's avatar
    Erkek
    ya kardeş  o resmi sürütle bırak şeklinde yap ve enternet explorer sayfasında aç yani resmi enternet explorer sayfasına sürütle açılır o zaman ama yinde bi sitenin adını sölesen nası bi site kardeş

o L u m L u . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    en basit yoldan soyle yap, firefox ile siteye gir resmi surukle masaustune bırak olsun bitsin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    White_AnGeR
    White_AnGeR's avatar
    Erkek
    bence şöyle yap print screen tuşuna bas klavyeden sonrada paint i aç  orayada düzen/yapıştır de resim gelir sonra iki düzenleme yap olsun bitsin biliyorum çok amatörce ama arkadaş bu işleri bilmiyor o açıdan en kolayını söyledim ama sürükleme olayıda olabilir...

Bugünü Yaşadın Yarının Varmı. Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı... (Hz. MEVLANA)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aq adam nerde ya. insan bakar buraya. herneyse sen bana sitenin adını söyle istediğin resmi de tarif et ben sana yoliyim

sanılanın aksine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    Aynısını ben yukarda söyledim white_AnGeR önceki yorumları okumuyosun galiba :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    sen sitenin adresini ver ben sana alayım.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1813 Toplam Mesaj: 12