folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bi Sürü Eski Atari Oyunları-Hem Pc Hem Cepte

Bi Sürü Eski Atari Oyunları-Hem Pc Hem Cepte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

konu acilmisken sorayim.

eskiden atari de oynadigimiz iki oyunu soracagim.

bir tanesi adamimiz sirtindan birseyler atarak hayalet veya iskelet gibi yaratiklari olduruyordu. attigi bazen bicak oluyordu bazen ates oluyordu hatirlayan varmi bu oyunu ?

digeride ucak oyunu vardi F harfinin icinden gecince benzini doluyordu, kayalara carpmadan gecmen gerekiyordu dusman ucaklarini vurman gerekiyordu 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyfox
    skyfox's avatar
    Erkek
    link uçmuş biri düzeltebilir mi ??
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    gizemli c/p yapmış. google'da aratınca aynı postu başka yerlerdede gördüm ama onlardada link yok, sadece en alttaki tusubasa linki war belki ana link odur deniyip görelim =))

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    ewd en alttaki link işe yarıyo, ayrıca küçüklükten kalma bi tüyo vereyim tusubasa'da oyunu açtıktan sonra şifre ekranına girip 3. harfi 14 kere yazın (türkçe olduğu için "k" harfi war orda) milli takımla dünya kupasına gidiceksiniz, normal oyundaki bütün yıldızlar sizin takımınızda ikizler falanda war. hadi ii oyunlar =))

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
Toplam Hit: 4915 Toplam Mesaj: 25