Bi Türlü Ubuntu Kuramadım
-
evet md5 ine bak bi de orjinal kaynaktan indir... ben de şimdi virtualbox da tukix 3.0 deniyorum türkler rethat tabanlı bişey yapmış:D
-
dosyalarda sorun yok md5 ler birbirini tutuyo
-
Hocam flash diske nasıl atıyosun imajı?
-
bende sorun yaşadım kubuntu9.10da(x64) flashdan kurarken. kaynak cdyi göremedi gibi hata verdi bende cdye çekip kudum
-
o halde sıkıntısı windows 7 ile dicem çünki ben xp ile kurdum grup felan sıkıntı olmadı virtual box yada benzer prolarda da dene aynı hatayı alırsan indirdiğin dosya hatalıdır pc ne uymuyodur...
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------
http://wubi-installer.org/ bende hem vista kullanıorm hem ubuntu
program gayet basit
-----------------------------güzel e benziyor saolasın bir deneyim şunu
-
bu wubi live cd kuruyor ben direk işletim sistemini :E ye kurmasını istiyorum bunu yapabileceğim bir sistem yokmudur ya
-
ZoktriP bunu yazdı:
Hocam flash diske nasıl atıyosun imajı?
-----------------------------http://www.pendrivelinux.com/downloads/u910/USB-Installer-for-Ubuntu-v0.2.exe
Flashdan kurmak için araç bu iso dosyasını gösteriyosun sonra da flash belleği o halledi herşeyi sonra da belleği boot edip kuruluma başlıyosun.
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------bende sorun yaşadım kubuntu9.10da(x64) flashdan kurarken. kaynak cdyi göremedi gibi hata verdi bende cdye çekip kudum
Ben de cdye yazdırip deniyeyim
-
Hocam unetbootin diye bi program var, olmazsa onunla dene flashdiske yazmayı..
-
ZoktriP bunu yazdı:
Hocam unetbootin diye bi program var, olmazsa onunla dene flashdiske yazmayı..
unetbootin ile flashdiskten slax çalıştırıyorum çöken win.den dosya kurtarmak için işe yarıyor bazen =) -
sayın sponsorum bazen cd lere basarken cdler 700mb yerine 699 mb oluyo.. :| öyle seninkisi gibi kurulum ekranı yarıda kalıyo.. ilk menü geliyosa 3. sırada cdyi check etme şeysi olması lazım bi et eksik basmış olabilirsin saygılar.. usb varsa onla dene bide ramleri kontrol et bazen dengesizlik çıkabiliyo o memtest şeysiyle bi kontrol et bakalım ne diyecek..
edit:okumadım tüm konuyu ama bide 512mb ve 1gb ramli bi makinada denediysen live cdler bellek olrak rami kullanıyo ya acayip geç açılıyo.. özellikle 9.10 nedense öyle bi cinslik yapıyo :|