Biçimlendirilmemiş Hard Diskteki Verileri Kurtarma (Acil Yardım.!)
-
Beyler bugün flash diskten format atıcaktım rmprebusb programından flash disk yerine harici hard diski seçmişim farkında olmadan yanlışlıkla hard diski sıfırladı bi değişik oldu. şimdi disk yönetiminden bakınca etkin sağlam görünüyo ama tıklayınca biçimlendirmek istiyo.. biçimlendirmeden ykmu bunu kurtarmanın bi yolu ya içinde akla zarar yıllanmış dosyalarım programlarım arşibvlerim vardı yardım edin lütfen varmı bilgisi olan canım pahasına önemli şeyler vardı ya :( buna benzer konular vardı forumda ama başlığını bilmediğimden arattım bulamadım :(
-
hacı bana kalırsa yapacağın tek şey, hızlı format atıp, kurtarma programlarıyla taratıcaksın. biraz uğraşıcaksın malesef.
istersen çıkar bide başka makinaya tak bide onda bak bakalım.
-
Çok çok önemliyse http://mydisk.com.tr/ . Fazla para veremem diyorsan Recover My Files Pro programı ile kurtarabilirsin. Diske formattan sonra hiçbir şey yapmadıysan dosyaların hemen hemen hepsi geliyor genelde. Daha önce yaptım sorun yaşamadım ben. Ama dediğim gibi riske atamam diyorsan adresini verdiğim yer ile görüş fiyat al.
-
deneyeyim hocam.. ama dosyalar gitmedi bence ya bi şekilde alınması lazım :(
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Çok çok önemliyse http://mydisk.com.tr/ . Fazla para veremem diyorsan Recover My Files Pro programı ile kurtarabilirsin. Diske formattan sonra hiçbir şey yapmadıysan dosyaların hemen hemen hepsi geliyor genelde. Daha önce yaptım sorun yaşamadım ben. Ama dediğim gibi riske atamam diyorsan adresini verdiğim yer ile görüş fiyat al.
-----------------------------hard disk 500 gblik.. acaba ne kadar isterler :S
-
canlı destek hatları var. yaz sor bakalım :)
-
üstad hardiski biçimlendirme hiç kurcalamadan direk kurtarmaya bak ve hardiskin dosya sistemi ntfs ise (32 gb altındakiler fat32 olur genelde üstü ntfsdir.) get data back ntfs kur ve crackını girip pogramı full yaptıktan sonra dosyaları kurtarabilirsin kesin bişey diyemem ama bu programla bir çok veriyi kurtarmıştım.. biçimlendirmeden verileri kurtardıktan sonra hardiski biçimlendirebilirsin.
-
Diskin boyutu ile çok alakası olduğunu sanmıyorum. Yapılan işleme göre değişir fiyat. Mesela kafa vuran diskten veri kurtarma 1500 TL civarı. O buna göre çok zahmetli bir iş ama. Telefonla ara sor en iyisi belki fazla istemezler. Sonuçta o iş için uğraştıklarını sanmıyorum program ile yapıyorlar. Donanımsal sorun olsa o zaman fazla fiyat verirlerdi. Veriler önemliyse uğraşma diskle yapacağın her işlem verilerine biraz daha zarar verebilir. Kurtarma programları diski formatlamana gerek kalmadan işlem yapıyor zaten formatla sonra programla dene diyenlere bakma sen. Hiçbir işlem yapma kurtaracaksan dediğim programı ya da daha iyisini kullanan varsa onun dediği programı da kullanabilirsin. Ben şu anda da bu programla kurtarma yapıyorum mesela dünden beri tarıyor bitecek bu gece sonuçları yazarım. Formatlanıp windows kurulmuş diskten veri kurtarıyorum. Windows kurulduğu için bir kısmı gelmeyecek tabi.
-
sordum bakalım tık yok şuan..
-
@
essan dediğini denicem bakalım nolcak.. @
DarkSkull senden haber bekliyorum vaktim bol.. -
Seninki ile aynı durumda olan fotoğrafçı diskinden verilerin tamamını kurtarmıştım daha önce. Şu anda da windows dosyalarının üzerine gelmediği dosyaların hepsi gelecek. Programı bulmakta zorluk çekersen programı da yollayabilirim sana. En iyisi mi bilmiyorum ama iyi bir program. Defalarca veri kurtarma yaptık bununla.