Biçimlendirilmiş Harici Hddden Veri Kurtarma
-
Müridler diğer konulara baktım ama tam manasıyla benim işimi görücek bişey bulamadım ve o yüzden bu konuyu açıyorum.Olay şöyle gelişti bizim arkadaş veri yedekliyecekti istedi iyice tembihledim bu benim arşiv gözün gibi bak diye buda tamam dedi.Kısa keselim içine viürs giriyo nod32 ile çıkaramıyınca benim birtek içindeki fotoları dvd ye yedek alıp 500 gb lik harddisk i biçimlendiriyor 430 gb arşiv uçup gidiyor bunun içinde seçme mp3 lerim net aleminde tüm biriktirdiğim script arşivimde var şuanda hiç dokunmadım öyle pcnin yanında duruyor varmı öneriniz ne yapmalıyım hangi pro ile bunu kurtarabilirim?Ve hepsini geri getirme gibi bir şans varmı (büyük ihtimal yok.) sadece rarlı dosyalar gelsin yeter.
*Kendinizin kullandığı ve sonuç alma olasılığım en iyi proyu söylerseniz süper olur.
-
Yanlıs hatırlamıyosam Recover My Files ile gerı getırmıstım verılerı.Ama forumda daha ıyılerı var dıyenler oldugunu da hatırlıyorum sankı.
-
evet hocam o proyu herkes kullanıyorum falan diyor ama...Yokmu koskoca tbtde bu işde uzman biris.
-
encase daha iyi diyolar ben kullanmadım
benim kullanıp çok memnun kaldığım :
recover myfiles http://www.tnalbant.com/rmf4.zip ilaçlanmış organik =P
-
kanıma girmeyin şimdi [:hangisi iyidir yokmu teknik serviste gece gündüz veri kurtaran biri :D
-
saglam coğu recovery pro ları kurtarır
-
hocam benimde 500 gb harici hdd patlamıştı :D
forumdan File Scavenger'i önerdiler eğer sadece sildiysen yani daha biçimlendirmediysen 500 gb veriyi 2-3 dakka sorunsuz tamamen geri kurtarabilirsin
biçimlendirdiysen %70 Lik oranında kurtarma yapar tabi dosya türüne biçimine göre değişir ama ben birçok şeyi kurtarmıştım
-
hoca okula gelemeden once bende veri kurtarma yapmıştım r-studio die bir program var elimde yanımda degil nette bulursun cok saglamdır oneririm bayada hızlı bana göre...
-
radiean bunu yazdı:
-----------------------------
hoca okula gelemeden once bende veri kurtarma yapmıştım r-studio die bir program var elimde yanımda degil nette bulursun cok saglamdır oneririm bayada hızlı bana göre...
-----------------------------R-Studio iyidir bende kullandım memnundum....
-
faydası olur belki
http://www.tahribat.com/Dokuman-Hdd-Recovery-Nasil-Yapilir-Wipe-Nasil-Atilir-Windows-161/2/
-
hocam net ortamında dolaşan programlarla getirilkemeyecekse bu işi profesyonel yapan yerler tabi ki var
önce inceliyolar ücretsiz olarak ,sonra sana durumu sölüyolar
ama 200 $ dan aşağı olmaz . profesyonel yapılan işler böyle pahalı yani; bizlere göre tabi.