Bıktım Artık Yaşamaktan!!
-
08/03/2004 tarihi itibaren kız arkadaşımdan ayrıldım. Bundan sonra amacım tüm insanlardan öc almaktır. Yaşamım boyunca bu yeminimi gerçekleştirmeye çalışacağım.
-
yawaş yawaş nereye lem

böle yaparım seni
her kıs arkadaşından ayrılan böle yaparsa aramızda insan kalmaz lan.üstelik benim de böle bi durumda bomba imalatına falan başlamam gerekir.
-
Portakal olrada kal..:)ehueh naptın lan sen tüm insanlaran öc alcakmış yavaş alda alırken bir yerin acımasın eheueh mal..:)Tüm insanlar kızınımı sikti lan artist..Mal salak vs..:)Allahın denyosu.
eheuhe mal ya.:)
-
e be yuh kardesim her sevgilisinden ayrilan boyle yaparsa oooooooo.
acin daha cok yeni ama bole nefret dolu olduguna gore kotu ayrildiniz.
zaman herseyin ilaci bak jeru holy ve nra'ya benim 4 ay onceki halimi sor.
ne kotuydum ama ben hic senin gibi dusunmedim yasanan gusel seylere ihanet olur bu.
iyi dusun kardes pisman olacagin seyler yapma.
-
ArTiSTTTTTTTTTTTTTTTTTT!! amma artistler var
...
-
ayrıldınızmı bırakdımı ne oluysa oldu kızmı yok olm fantini finfonuna baksen ha o ha zerda ha ayşegül suç sende ama gönül denen olayı yaşaman hata
-
Stifler : ------» http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=9894
-
en dogrusu hoja hakkaten tüm insanlık hakediyor bunu...
-
1) ayrıldın diye mi öc alacaksın
2) ayrılmana sebeb olduğu için mi alacaksın
3) acını hafifletecekse alabilirsin DİKKAT! sende başkasının canını yakacağından başkalarıda SENDEN ÖC ALMASIN...!
-
ÖLÜM BİR GÜN HEPİMİZİ ALACAK, SİZ YAŞAMANIZA BAKIN
-
Tavsiyem su ,Tisört bastiralim.
üzerinde, her yasadigim gün ile beraber tanidigim yavsak sayilari kat be kat artmaktadir.
Daha sonra bu tisörtü tasiyanlar birbirlerini görüp, tanisir dernek ve örgüt kurup intikamimizi aliriz