folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bıktım Bayram Çocuklarından :@

Bıktım Bayram Çocuklarından :@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Ben genelde açmıyorumda Evde olmayınca mutfağa gidip şeker kabını almak zor geldiğinden sizinde mübarek olsun deyip kapatıyorum gelen çocuklar her yıl aynı olduğu için alıştılar artık ben çıktımmı tamam abi diyolar :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Tok olan cümle cihanı tok sanır, aç olan cihanda ekmek yok sanır..

Tabi o küçük çocuklar sizin gibi bitterler tobleronlar içinde büyümedi belki. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

Tok olan cümle cihanı tok sanır, aç olan cihanda ekmek yok sanır..

Tabi o küçük çocuklar sizin gibi bitterler tobleronlar içinde büyümedi belki. 

hoca bende bitterle tobleronla büyüyen onlar bea bizim zamanımızda en kral şeker sütlü cam şekerdi bea :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:

amma çok velet varmış eskişehirde anasını satiim.çoğu da birbirinden terbiyesiz veletler..

tam yatmışım içim geçmiş birden sıçradım.amkdumunun veledi parmağı zile koymuş kim bilir ne zamandan beri çalıo.ilk başta yataktan kalkmak istemedim sonra ritim tutturmaya başladı.sinirlendim açtım kapıyı söve söve kovdum apartmandan.

bu sefer de aşağıdan basmaya başladı zile dövmediğime pişman oldum:@

bu gibi veletlere vursan dert vurmasan dert.vursan ölüp gidecek al başına belayı.vurmasan da böyle piçlik yapacak.sinirden titriyorum şuan :@

sabahtan beri 100 tane geldi hiçbiri de böyle terbiyesizlik yapmadı. 

Ben o zil isini hallettim artik cektim kopardim kablosunu, bayramdan sonra baglamaya ugrasicam tekrar ama iyi oldu kafam rahat en azindan .. Iyice saygisiz terbiyesiz yetisiyorlar artik ugrasilmaz vallahi.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    sormayın a.q 2 gundur gelıorlar gidiıorlar valide verıor bişiler :D a.q bi baktım ne len bu hacı baba tekkesimi bura bundan sonra zillere ben cıktım :D velet geldi nyse bayramlaştil :)) artist bişi :D gelecegin fırlatmasi olacak belli :) ee seker tuttum aldi sonra para :D Al len dedım cıkarttım verdım  50 YTL :)))

Kuş tutmus Apdal cocugu gibi sefine sefine gitti :))  ................. :)

Para sahte :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Afyon bunu yazdı:
    sormayın a.q 2 gundur gelıorlar gidiıorlar valide verıor bişiler :D a.q bi baktım ne len bu hacı baba tekkesimi bura bundan sonra zillere ben cıktım :D velet geldi nyse bayramlaştil :)) artist bişi :D gelecegin fırlatmasi olacak belli :) ee seker tuttum aldi sonra para :D Al len dedım cıkarttım verdım  50 YTL :)))

Kuş tutmus Apdal cocugu gibi sefine sefine gitti :))  ................. :)

Para sahte :D
    La olm byarm bayram kalpazanlık mı yaptın :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    dai ne yapam a.q bisim arkdsa gecirmişler bende cocuga verdım sefindirdik garibi işte ne yapıyım :)) 
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    belki oda millete geçirir dimi :D

https://twitter.com/erincsen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    sabahtan beri kapının önünde torpil patlatıyolar şerefsizler bende camdan hortumla ısladım bikaçını şimdi dagıldılar :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam normalde bayramda büyüklerin cocuklara para,seker falan vermesi cok güzel birşey hemde geleneğimizdir.

Fakat artık cocuklar harbiden cok pis oldu ya.

Salya sümük geliyorlar.Bayramlasmadan biz anlayınca ne için geldiklerini uzatınca sekeri alıp basıyor gidiyorlar.

Benımde geleneklerimize karsı bir kıllanma olayım oluyor.

Köydeki cocuklar bile daha medeni daha adam bu şehirdeki cocuklardan.En azından para bilmem ne açlıgı yapmıyorlar.

Toplam Hit: 6757 Toplam Mesaj: 48