folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bil. Durup Dururken Açılıyo!!!!!!!!!!!!

Bil. Durup Dururken Açılıyo!!!!!!!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    refugee
    refugee's avatar
    Erkek

kafayı yedim paranoyak olcam walla.. bilgisayarı kapatıyorum.. 2 saat sonra geliyorum bakıyorum açılmış.. (bu olay 4 defa gerçekleşmiştir.) önceleri monitörü kapatmadan çalışan bi programı gözden kaçırmış olabileceğimi düşünüyodum.. sonraları buna dikkat etmeye başladım.. sabah kapatıyorum, işten gelince yine açık, bu sefer kedimin bana oyun yaptıgını düşünmeye başladım.. (nasıl yapacaksa??)

ama dün gece arkadaşla beraber kapattıktan sonra, tam uykuya dalacakken bilgisayarın açılmasıyla gelen harddiskin sesi beni delirtmeye yetti.. (arkadaş felan yapmıyor tabi ki , odada diil!!)

n'oluyor allah aşkına bilen varsa yardım etsin.. remote control programlarının bööle bişi yapacagını zannetmiyorum.. (bilgisayar kapalıyken açabilmek gibi.) yoksa varmı?? muhakkak bi sebebi vardır ama cevap gelmezse artık tek çare medyum memiş gibi görünüyo : )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    refugee
    refugee's avatar
    Erkek

aynı saattede diil, virus olayını düşündüm, yoktu virus felan (dikkat ederim bööle şeylere).. rahatlamak için formatta attık ama yine oldu..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

İnternet Manyağı bir "ruh" la karşı karşıyaysın dai.. Bir hoca çağır eve , okusun üflesin düzelir.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

Hojam o sen dıal up dan baglınyorsun dımı.. kabloyu kontrol et kısa devre olabılırrr....

Dıkkat et telefon caldıgında oluyordur....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    refugee
    refugee's avatar
    Erkek
    Shuqufe bunu yazdı:

Hojam o sen dıal up dan baglınyorsun dımı.. kabloyu kontrol et kısa devre olabılırrr....

Dıkkat et telefon caldıgında oluyordur....

yok be arkadaş.. adsl..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hacı aynı bende de oluyo pc kapat diyom kapanır kapanmaz 1-2 sn içinde kendiliğinden açılıyo başında nöbet tutcan pc nin donanımsal olmasından şüphe ediyom ama arada bir düzeliyo kapanıyo benimki kısacası z.ki tuttun kolay kolay düzelmez zannımca

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek
    hoja benim aklıma gelen tek şey bios tan otomatik açılmaya ayarlamış kendini bu açılma modem tepkisiyle veya saat ayarıyla olabilir yani biçok sebebi var sen en iyisi anakartı sıfırla yani anakartın pilini çıkar 5 dk bekle geri tak sonra düzelir umarım... ((dikkat et anakartın pilini çıkarmadan önce kasanın elektirik bağlantısını kes power splyy ye elektirik gelmesin !! sonra pili çıkartıp 5 dk bekle... hadi kolay gelsin ))

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek
    arkadaşlşar aynı sorun benimnde müşterimin başına gelmişti (bilgisayar servisinde çalışıyorum) virüs değilde spy taraması yaptırdım yaklaşık 150-160 kadar spy buldu sildim hepsini düzeldi şu anda problem yok...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

bios'la alakalı olsa gerek benim pilde şansa bitmişti bios resetlendi filan sonrada denk gelmedi hiç.. (hatta evvelden fişi çekiyodum açılmasın diye artık fişi sökmüyorum çünkü hala pili bitik resetleniyo dengesiz.. bios resetlenince cpu maximum temp.alarm ayarları değişmiş, 70 C dereceye ayarlamıştım default 60 C derece idi diyorum niye ötüyo bu alet pehh.. -iyide bizene..? -eee ek bilgi olsun dedik.. -ha tamam.. ) 

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

power ı değiştir istersen gözüm...donanımsal olarak anakar yada işlemci yada herhangi bir parça pc yi tekrar başlatmaz...Eğer pc kapanıp birkaç sn sonra yeniden başlıyorsa o farklı...ama pc kapatıyorsun kapandığından eminsin..evden çıkana kadar kapalı geldiğinde açık buluyorsan...woltajdan kaynaklanıyordur...Power dan kaynaklanır...ama önce üçlü piriz falan kullanıyorsan onu kontrol et....

Sorun dediklerimi yaparsan büyük oranda çözülür ha çözülmedimi...o zaman DACE nin dediğini yap hacı hoca bul :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek

abi çok ilginç yaa,bios diosun deil,virus diosun değil...ne peki bu?? baba sen harbi kasayı kap bi cuma namazına falan götür,hocaya göster üflesin bi anakarta:)))))

yalnız bişi sorcam anakart asus mu? eğer öyleyse bende de oluyodu bi ara anakart ek cd'sinde birsürü ıvır zıvır asus programı war,onları kullanmayı dene!!

fasist kaynıyo ortalık yaa..
Toplam Hit: 3699 Toplam Mesaj: 13