Bildiğiniz Hoş Sihirbazlık Numaraları
-
Arklar Bildiğiniz Güzel Sihirbazlık Numaralarını ve nasıL yapıldığını bizimle paylaşırmısınz? Şimdiden Teşekkürler..
-
kibrit kutusu
kibrit kutusunun içindeki çöplerin bulunduğu karton yatağı ortadan ikiye böl.
içine 15-20 tane kibrit çöpünü koy.
çöpler içinde çapraz durmalı, dış kartonun içine birleşmiş gibi yerleştir
Kibrit kutusunu dik bir şekilde tut.
alt taraftan yatağı yukaru dğru çıkar, üstten çıkınca kibritler görünecek..
sonra üstten alta doğru yatağı indirip kibritin içine koy.
sonra üst taraftan kibrit kutusunu yukarıya doğru çek..
Kibritler görünmeyecektir..
içindeki yatak ikiye bölünmüş olduğu için, alttaki parça olduğu yerde kalacakkibritler de fiziksel olarak onun içinde duracaktır..
-
fransız damlası --- manipilatör --- karanlık büyü
araştırıver çok kaliteli numaralardır.
-
bitane de benden
Gerekli Malzemeler
-Havlu Veya Mendil
-8-10 tane kibrik çöpü veya kürdan
-bir kaç kişiden oluşan izleyici kitlesi
Gösteri öncesi ibnelik:
şimdi 4 tane kürdanı alıyoruz havlunun köeşerindeki dikişlerden içeriye sokuyoruz, her köşeden bi tane kaktırıyoruz içeri
-Gösteri sırasında ibnelik
Havluyuzu zemine yayıyoruz sonra ortasına bitane kürdan koyuyoruz sonra katlayıp bükleyip birine kırdırtıyoruz,
sonra bi döküyoruz o da ne kibrit sapasağlam
-Püf ibnelik
ortasına koyduğumuz kürdanı değil de havlunun bit köşesini kırdırtmaya özen gösteriyoruz yani daha önceden sokuşturduğumuz kibritlerden birini kırdırıyoruz ;)
Olmazsa bi de video yapayım :)) -
haha :D Teşekkürler..
-
iki adet kirbit :D ile yapılan bi numara var. sag eline bir kibrip alacaksın baş parmak ve işaret parmagı ile tutup orta parmak (genelde parmak atmak için kullanılan parmak) tırnagı ilede kibriti sıkıştıracaksın sol el işaret parmagı ile sag eldeki kiprit üzerine bir adet kibrit koyacaksın tırnak ile sıkıştırdıgın kibriti tırnagından hafifce kaydıracaksın ve üstteki kiprit zıplamaya başlayacak.
birde video hazırladım umarım hoşuna gider. http://www.youtube.com/watch?v=Jleg8-jSNoY
-
vukaat bunu yazdı:
-----------------------------iki adet kirbit :D ile yapılan bi numara var. sag eline bir kibrip alacaksın baş parmak ve işaret parmagı ile tutup orta parmak (genelde parmak atmak için kullanılan parmak) tırnagı ilede kibriti sıkıştıracaksın sol el işaret parmagı ile sag eldeki kiprit üzerine bir adet kibrit koyacaksın tırnak ile sıkıştırdıgın kibriti tırnagından hafifce kaydıracaksın ve üstteki kiprit zıplamaya başlayacak.
birde video hazırladım umarım hoşuna gider. http://www.youtube.com/watch?v=Jleg8-jSNoY
-----------------------------guzel numara , videoda cok ogretici olmus :)
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
bu kodumun Ayaz__(under_king) ı anlatır sana :D
profesyonel sihirbaz kendisi :D bursa buluşmasında hünerlerini gösterdi :D
çift taraflı iskambil kağıtı var lan :D (sittir edin bunlar boş iş :D)
-----------------------------Bulut sana ösenle koyuyorum :P En güsel yerinden gömdüm ;) Arkadaşlar ben ilisyon numaralarımı öğretemem :s kusura bakmayın
-
david copperfield der ki :
sihirbazlık numaralarının sırrı önemli değildir önemli olan bunu sergileyebilmektir.
-
serdar derki david copprefieldin a.q
-
Çok Teşekkür Ettim :)