Bilemediğim Bir Model Mp3
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca fotoğrafı güzel çekebilseydin keşke.
-----------------------------gizli o kadar olur hoca idare et kıza sorsaydı keşke hem muhabbet kurardı :D
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşımda aynısı var tabi foto çok net değil ama kabaca aynı. Creative olması lazım bi araştır.
edüt: Yok usta benim arkadaşınki buymuş. Ama bu da çok güzeldir bi bak derim. Şarkılara yer imi falan koyabiliosun istediğin yere dönüp dönüp orayı dinleme şansı veriyo :D Ses kalitesi falan iyiydi... Detaylı bilgi burda.
-----------------------------bu o değil tuşları farklı :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşımda aynısı var tabi foto çok net değil ama kabaca aynı. Creative olması lazım bi araştır.
edüt: Yok usta benim arkadaşınki buymuş. Ama bu da çok güzeldir bi bak derim. Şarkılara yer imi falan koyabiliosun istediğin yere dönüp dönüp orayı dinleme şansı veriyo :D Ses kalitesi falan iyiydi... Detaylı bilgi burda.
-----------------------------evet bunun çakması gibi duruyor çünkü bu meizu canavar gibi bişe : )
ne yapıcan hocam alacaksan bunu al hem tipide benziyor kalitedede fark atacağından eminim o dandik bir çin malından daha fazlası değildir takma kafana değmez:D
-
Arkadaşların gösterdiği creative'e kefilim ; piyasadaki en iyi mp3-mp4 player'dı akılalmaz bir ses kalitesi var ; ama artık iriver Türkiye'de Gold Computer'da satılıyor..üst sınıf bir mp3 player alacaksan söz konusu creative'i..iriver'ı yada cowon'u tavsiye edebilirim .. bu arada fotoğrafladığın ürün'de iriver X20 Türkiye'de olduğunu sanmıyorm ama bir araştır istersen
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------edüt deki "Yok usta benim arkadaşınki buymuş" yazısından ne anladığını merak ettim şimdi bak :D