Bilenlerden Klima İle İlgili Bilgi Ve Yardım Talebi
-
Airfel bildiğim kadarıyla iyi markalardan bir tanesi. Günde 5-6 saat (en çok) kullanılacağı için inverter özellikli klima önermediler. Küçük sayılacak bir oadada zaman zaman kullanılacak. Aşağıdaki linklerde yer alan klimalar hakkında bilenlerin önerilerini alabilir miyim?
Duvar tipi
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/airfel-as09-0937-r2-9-000-lik-green-klima-120289370
Taşınabilir, ama duvar tipinden farkı var mıdır;http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/airfel-mobil-ap09-3103-r2-9000-btu-klima-120485014
Bu da bilmediğim bir marka. Fikriniz var mı? İtalyan diyor..
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/celcia-9-000-btu-tasinabilir-mobil-klima-120058914
Bu da üstteki gibi, fiyat olarak daha hesaplı;
-
Gree marka klimayı kullanıyorum odamda iyidir idare eder zamanında bayağı araştırarak f/p oranında en iyisi olarak bunu bulmuştum ben aldığımda 699 liraydı.. yalnız o fiyat çok pahallı koçtaşda daha ucuz.
http://www.koctas.com.tr/klima/gree-klima-split-gr-09-9000-btu/6714-11724/
Montaj ücretsiz oluyor zaten.
Taşınabilir klimalar sesli çalışır, performansı verimsiz olur, bölgesel anlık soğutma ve ısıtma için kullanılabilir makina kapandığında etkisi pek fazla uzun sürmez. Kesinlikle tercih etme pişman olursun. Duvar tipi her zaman daha avantajlıdır.
-
bu konunun açıldığı iyi olmuş. hacılar ben de klima alcam tek oda için sadece soğutma amaçlı kullancam. tv'de toshibanın ampul kadar elektrik yakan kliması falan reklamlarını gördüm ama doğruluğunu falan bilmiyorum. var mı bi tavsiye verebilcek olan.
-
Seastar bunu yazdı
bu konunun açıldığı iyi olmuş. hacılar ben de klima alcam tek oda için sadece soğutma amaçlı kullancam. tv'de toshibanın ampul kadar elektrik yakan kliması falan reklamlarını gördüm ama doğruluğunu falan bilmiyorum. var mı bi tavsiye verebilcek olan.
bi klima için 3500 lira ve daha yukarısını ayırabiliyorsan evet o bir ampul kadar yakan klima doğru
mitsubishi,toshiba,daikin, bu üçünden birini gözün kapalı alabilirsin bi ay olmadı kampanyadan mitsubishi 12000 inverteri 1500 e aldım -
Airfel İyidir candır alırsan turkuaz serisini al green den kat be kat iyidir.
-
kabadayi09 bunu yazdıSeastar bunu yazdı
bi klima için 3500 lira ve daha yukarısını ayırabiliyorsan evet o bir ampul kadar yakan klima doğru
mitsubishi,toshiba,daikin, bu üçünden birini gözün kapalı alabilirsin bi ay olmadı kampanyadan mitsubishi 12000 inverteri 1500 e aldımNerden aldın? Ben de alayım hemen yahu.
-
Hortlatmak gibi olacak ama;
Epey araştırdım, sonuç; Baymak Elite 12000 Btu
Fiyat/Performans diğerlerinden çok fazla. Alıp kullananların yorumuna göre tabii ki.
Kw/h = 0,97 harcama. Japonlar hariç (onlar zaten oldukça pahalı) diğerleri bu tüketimini çok üstünde.
Alan memnun kalmış.
Fiyat = 976 - 1100 Aralığında.
Edit: mobiller tamamen iptal...
kazasker1 tarafından 27/Tem/14 04:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu klima meselesi dansöz gib oynattı beni mk. Sonucu yazıyorum ki millete belki faydası olur;
15.000 Btu İnveter Arçelik Klima aldım, 21-22 metrekare salon + hol + yatak odası + mutfak
Hepsini zehir gibi soğutuyor. Hatta fazlaca soğuttuğu için 24-25 derecede değil 27-28 derecede kullanıyoruz.
Fiyat/tüketim konusunu fatura geldiğinde yazarım.
-
Alacaksan mitsubishi al hocam 40 küsür m2'lik yeri anında soğutuyor alet çok memnunuz...
-
kazasker1 bunu yazdı
Şu klima meselesi dansöz gib oynattı beni mk. Sonucu yazıyorum ki millete belki faydası olur;
15.000 Btu İnveter Arçelik Klima aldım, 21-22 metrekare salon + hol + yatak odası + mutfak
Hepsini zehir gibi soğutuyor. Hatta fazlaca soğuttuğu için 24-25 derecede değil 27-28 derecede kullanıyoruz.
Fiyat/tüketim konusunu fatura geldiğinde yazarım.
arçelik 93411 aldık 14 metrekare oda + hol + 9 metrekare odayı 26 derece tek fanda mükemmel derecede 1 2 saate buz ediyor
rapidhacker550 tarafından 11/Ağu/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Lazmania61 bunu yazdı
Alacaksan mitsubishi al hocam 40 küsür m2'lik yeri anında soğutuyor alet çok memnunuz...
onların fiyatı çok uçuk mitsubishi yerine daikin daha mantıklı gibi adamlar 0.9 1.2 arası akıma kadar düşürüyor