Bilge Adam / Yaş Sınırı
-
benim bi arkadaş 16 sında gitmişti, şu anda bi firmada çalışıyor diye biliyorum, yaş konusunda sıkıntı yok sanırım.
-
yaşım 16 diyorsun benimde 18 (bence) en gereksiz firmalardan biri bilgeadam tamam eyvallah lisans veriyor ama neyi ne kadar öğrenebilicen ben pc im başında çayımı içerken pijamalarımla kod yazmanın zevkini alamam orda zevk almadan kod yazamam öyleyse hiç bir şey öğrenemem yaşın 16 zamanın var yani indir 2-3 tane görsel eğitim seti kurul keyfine göre izle dene tekrar izle tekrar dene öyle öyle ögrenirsin
-
Ya hocam, ne için gideceksin allahını seversen?
Bilgeadam zede o kadar cok insan varki ortalarda...
-
bilge adama verecegin para ile cok daha iyi egitimler alabilirsin
-
6 ay sadece oturdum eğitim videoları baştan sona zevk alarak izledim tbt'de forumda araştırma yaptım ve tam olarak diyemem ama en azından kendi bloğumu kodlucak firmalara site yapabilcek aşamadayım şuan. Bilgeadama giderek gereksiz para harcaması yaparsın hocam.Herşeyi başı burası bence BURASI
-
similac35 bunu yazdı
6 ay sadece oturdum eğitim videoları baştan sona zevk alarak izledim tbt'de forumda araştırma yaptım ve tam olarak diyemem ama en azından kendi bloğumu kodlucak firmalara site yapabilcek aşamadayım şuan. Bilgeadama giderek gereksiz para harcaması yaparsın hocam.Herşeyi başı burası bence BURASI
verdiği kaynak çok saglam bende yaklaşık 6 ay okuldan arta kalan zamanla uğraştım aynı seviyedeyim ben bir de html bile bilmeden girdim kısım kısım ilerledim kendi blogumda aktif olarak jquery kullanabilecek düzeydeyim
-
asiminnesli bunu yazdısimilac35 bunu yazdı
verdiği kaynak çok saglam bende yaklaşık 6 ay okuldan arta kalan zamanla uğraştım aynı seviyedeyim ben bir de html bile bilmeden girdim kısım kısım ilerledim kendi blogumda aktif olarak jquery kullanabilecek düzeydeyim
aynen yani forumlarda araştırsan biraz e-booklara baksan kaynak çok bizim forumda da müridlerin paylaştığı görsel eğitim setlerini indir izle istekliysen zaten öğrenirsin sıkılmadan bütün örnekleri uygularsan kısa zamanda öğrenirsin.
-
Web Programlamaya Gidicem Büyük İhtimalle. VB.NET te ileri derece bilgim varda, web programlamada orta seviye. Web programlama için gidebilirim. Diğer Veri Tabanı Dilleri İçinde Olabilir... Kararsızım Konusunda ama Gitme Konusunda Kararlıyım Ailemlede Görüştüm, 2sine Dahi Girebilirim :D
-
bence üniv bitir taze bilgi ile işe gir veya lise bitsin öyle gir ;)
-
Zaten üni. Ye yurt dışına gitme ihtimalim var :D burda en kötü bölümü tuttursan bile orda en iyi yere girebiliyormuşsun, bilgisayar mühendisliğini istiyorum zaten.