Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisi
-
peki biz fukaralar bu eğitimleri nasıl öğreneceğiz.
giden arkadaşlara soruyorum meslekleriniz nedir neden bu eğitimi alma ihtiyacı duydunuz şu an ne iş yapıyorsunuz ?
-
zeybekustasi bunu yazdı
giden arkadaşlara soruyorum meslekleriniz nedir neden bu eğitimi alma ihtiyacı duydunuz şu an ne iş yapıyorsunuz ?
Meslak/Alan: Grafik Tasarım
Eğitim öncesi klima teknisyenliği yapıyordum ilgiliydim grafiğe. Gittim eğitim aldım ve şuan çalışıyorum. Biz çok zenginiz, gittik eğitim aldık. :) Biz fukaralar nedir hocam? İlla BilgeAdam mı, farklı yerlerde var tercih bu. -
Daniel-Koo bunu yazdızitir501 bunu yazdı
okudum ve kafamdaki soruların cogu gitti... eyvallah guzel yazı olmus... baya bilgilendim.
Kararın nedir :)
bulut teknolojisi gittim kaydımı yaptırdım.
-
zitir501 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızitir501 bunu yazdı
okudum ve kafamdaki soruların cogu gitti... eyvallah guzel yazı olmus... baya bilgilendim.
o ne olm, bulut teknolojisi ne? bilgeadama mı kaydoldun?
-
Daniel-Koo bunu yazdızitir501 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızitir501 bunu yazdı
o ne olm, bulut teknolojisi ne? bilgeadama mı kaydoldun?
bilgiadama kayıt oldum. bulut teknolojisini bi google amcaya soru ver zahmet olmasa o cevaplar dıye dusunuyorum.
-
Daniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Biz çok zenginiz, gittik eğitim aldık. :) Biz fukaralar nedir hocam?
:D ahaha hacıı