Bilgi Kurtarma Hakkında
-
resimleri videoları sakladığım hdd ye virüs girmiş iğrenç bi virüs antivirüs programları da çare olmadı ben şimdi bu hdd yi biçimlendirsem bu videoları resimleri geri getirmenin bi yolu varmı bi kaç programla uss bellekten denemeler yaptım ama sonuç başarısız.
-
Resimler için sana bi program veririm kurtarır ama videoları denemedim. Onlara bişey diyemem
-
Benzer bi olayda Recuva işimi büyük ölçüde çözmüştü. YÜzde 65-70 oranında kurtardım dosyalarımı.
-
crimeangel bunu yazdı
Resimler için sana bi program veririm kurtarır ama videoları denemedim. Onlara bişey diyemem
gönderirsen sevinirim hocam hiç yoktan resimler kurtarmış olurum ama videolarıda kurtarabilen program var iyi olur hepsini değil büyük bi bölümü kurtulsa yeter.
-
hocam virüslü durumdayken hdd yi biçimlendirmeden kurtarmaya çalış bazı proğramlar vardı isimlerini hatırlamıyorum. Eğer biçimlendirirsen diğer proğramlarla hdd deki fotoğraflar ve videolar bozuk ve eksik geliyo arşivin yüzde 10 bile zor geri getirirsin. önerim..
-
ahmetaksoy bunu yazdı
hocam virüslü durumdayken hdd yi biçimlendirmeden kurtarmaya çalış bazı proğramlar vardı isimlerini hatırlamıyorum. Eğer biçimlendirirsen diğer proğramlarla hdd deki fotoğraflar ve videolar bozuk ve eksik geliyo arşivin yüzde 10 bile zor geri getirirsin. önerim..
hocam varsa bildiğin bı program denyeyim benım yaptıklarım bı boka yaramadı
-
İstanbul'daysan ümraniye'ye gel ben hallederim. Sadece virüsten dolayı dosyaları göremiyorsan virüsü temizleyip dosyaları çıkartırım. Silinmişseler de programla tarama yaparız.
-
Vidyo ve resim dosyalarında virüs tarafında değişiklik yoksa, linux tabanlı bir dağıtımı önyükleme başlatıp dosyalarını yedekleyip daha sonra biçimlendirme yapabilirsin.
-
DarkSkull bunu yazdı
İstanbul'daysan ümraniye'ye gel ben hallederim. Sadece virüsten dolayı dosyaları göremiyorsan virüsü temizleyip dosyaları çıkartırım. Silinmişseler de programla tarama yaparız.
ne yazikki hocam ankaradayım progrtamı soylersen ben haledebılrım heralde
-
Hocam hdd yi arşiv yap rar ile herşeyi görürsün zaten dosyaların uzantıları falanda çıkıyor virüsleri elle elersin
-
abi virüs diyorsun da nasıl 1 virüs mesela Cryptolocker sa siksen açamazsın ?