Bilgikutuphanesi.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgikutuphanesi.com arkadaşlar bu domain ile nasıl bir tarz site kurulabilir önerileriniz nedir

misafirdir ne kafirdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

bilgi kütüphanesi olduğuna göre , ee , şey , tam araba sitesi kurmalık domain bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RootB bunu yazdı

bilgi kütüphanesi olduğuna göre , ee , şey , tam araba sitesi kurmalık domain bu.

hocam bilgi ile olacak tabi onu biliyorum bir alan üzerinemi yoksa genelmi onu diyorum anlayana ama

misafirdir ne kafirdir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    kenankonak bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

hocam bilgi ile olacak tabi onu biliyorum bir alan üzerinemi yoksa genelmi onu diyorum anlayana ama

Hocam şimdi genel içerik olmalı ve çok da konuyu dağıtırsan bir anlamı olmaz , çünkü özgün içerik üretemezsin. yani hem tarih hakkında yazıp , hem bilgisayar hakkında dökümanlar eklemen zor. yakın konulardan olusan site yapmanı tavsiye ederim. diğer mesajım ise tamamen geyiktir , aslında neyi sorduğunu anlamıştım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RootB bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

Hocam şimdi genel içerik olmalı ve çok da konuyu dağıtırsan bir anlamı olmaz , çünkü özgün içerik üretemezsin. yani hem tarih hakkında yazıp , hem bilgisayar hakkında dökümanlar eklemen zor. yakın konulardan olusan site yapmanı tavsiye ederim. diğer mesajım ise tamamen geyiktir , aslında neyi sorduğunu anlamıştım.

hocam örnek bir site gösterebilirmisin acaba

misafirdir ne kafirdir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    kenankonak bunu yazdı
    RootB bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

hocam örnek bir site gösterebilirmisin acaba

O tarz örnek bir site ben gösteremem ama piyasada çok. Wordpress'i keşfeden herkes genel blog açıyor zaten. 2-3 satır bir şey karalayınca site diyor adına da.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet fikirleri bekliyorum

misafirdir ne kafirdir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet önerilerinizi beklliyorum

misafirdir ne kafirdir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

forum kur ansiklopedik bilgi olsun içinde benim fikrimm

editt: ilgi çekici bilimsel makaleler olan bi blog kurabilirsin daha mantıklı olarak

slanger tarafından 26/Ara/12 17:14 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Kitap toplama kapanyası tarzı bişey gider... Evlerde artık köşelerde duran ansiklopediler falan toplanıp okullara köylere götürülür. gibi :P

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Cok guzel bi isim bulmussun acikcasi

Bence  bilimatlasi gibi yap;yeni cikan teknolojik ve bilim haberlerini duzenli paylas ama guzel olanlari tutupta facebook mesajlari parali yapdi gibi bilim ve tek. Haberi olmaz(bence) cogu sitelerden tubitakdan vs bulabilirsin eni gelismeleri

Orn: olumszluk geni bulundu bu konudan tutda  bilgisayar cipi nasil yapilira kadar yazi deneme hatta belgesel...

Aralarda bosluk yaratmamk icin unlu bilim adamlarinin okunubilicek duzeyde  yeterli bi biyografilerini yazarsin veya  onceden yapilmis  utopik esrarengiz deney ve olaylarida anlata bilirsin aralarda(ilgi cekizidir epey begenilir)

Zeten popiler sicience, bilimteknik ve beyin le alakali bi dergi bunlari  aylik al. Yazicaklarin dolar tasar

Faklilik yaratmak icinse. Extradan uzerinde calisilan projelerden ve/veya turkiyedeki. Bu alanlarla ilgili kongre konferans fuar vb seylerin reklamlarinida yapabilirsin, 

Guzel olur takip ederim şeni :)

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1771 Toplam Mesaj: 16