Bilgikutuphanesi.Com
-
bilgikutuphanesi.com arkadaşlar bu domain ile nasıl bir tarz site kurulabilir önerileriniz nedir
-
bilgi kütüphanesi olduğuna göre , ee , şey , tam araba sitesi kurmalık domain bu.
-
RootB bunu yazdı
bilgi kütüphanesi olduğuna göre , ee , şey , tam araba sitesi kurmalık domain bu.
hocam bilgi ile olacak tabi onu biliyorum bir alan üzerinemi yoksa genelmi onu diyorum anlayana ama
-
kenankonak bunu yazdıRootB bunu yazdı
hocam bilgi ile olacak tabi onu biliyorum bir alan üzerinemi yoksa genelmi onu diyorum anlayana ama
Hocam şimdi genel içerik olmalı ve çok da konuyu dağıtırsan bir anlamı olmaz , çünkü özgün içerik üretemezsin. yani hem tarih hakkında yazıp , hem bilgisayar hakkında dökümanlar eklemen zor. yakın konulardan olusan site yapmanı tavsiye ederim. diğer mesajım ise tamamen geyiktir , aslında neyi sorduğunu anlamıştım.
-
RootB bunu yazdıkenankonak bunu yazdıRootB bunu yazdı
Hocam şimdi genel içerik olmalı ve çok da konuyu dağıtırsan bir anlamı olmaz , çünkü özgün içerik üretemezsin. yani hem tarih hakkında yazıp , hem bilgisayar hakkında dökümanlar eklemen zor. yakın konulardan olusan site yapmanı tavsiye ederim. diğer mesajım ise tamamen geyiktir , aslında neyi sorduğunu anlamıştım.
hocam örnek bir site gösterebilirmisin acaba
-
kenankonak bunu yazdıRootB bunu yazdıkenankonak bunu yazdıRootB bunu yazdı
hocam örnek bir site gösterebilirmisin acaba
O tarz örnek bir site ben gösteremem ama piyasada çok. Wordpress'i keşfeden herkes genel blog açıyor zaten. 2-3 satır bir şey karalayınca site diyor adına da.
-
evet fikirleri bekliyorum
-
evet önerilerinizi beklliyorum
-
forum kur ansiklopedik bilgi olsun içinde benim fikrimm
editt: ilgi çekici bilimsel makaleler olan bi blog kurabilirsin daha mantıklı olarak
slanger tarafından 26/Ara/12 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Kitap toplama kapanyası tarzı bişey gider... Evlerde artık köşelerde duran ansiklopediler falan toplanıp okullara köylere götürülür. gibi :P
-
Cok guzel bi isim bulmussun acikcasi
Bence bilimatlasi gibi yap;yeni cikan teknolojik ve bilim haberlerini duzenli paylas ama guzel olanlari tutupta facebook mesajlari parali yapdi gibi bilim ve tek. Haberi olmaz(bence) cogu sitelerden tubitakdan vs bulabilirsin eni gelismeleri
Orn: olumszluk geni bulundu bu konudan tutda bilgisayar cipi nasil yapilira kadar yazi deneme hatta belgesel...
Aralarda bosluk yaratmamk icin unlu bilim adamlarinin okunubilicek duzeyde yeterli bi biyografilerini yazarsin veya onceden yapilmis utopik esrarengiz deney ve olaylarida anlata bilirsin aralarda(ilgi cekizidir epey begenilir)
Zeten popiler sicience, bilimteknik ve beyin le alakali bi dergi bunlari aylik al. Yazicaklarin dolar tasar
Faklilik yaratmak icinse. Extradan uzerinde calisilan projelerden ve/veya turkiyedeki. Bu alanlarla ilgili kongre konferans fuar vb seylerin reklamlarinida yapabilirsin,
Guzel olur takip ederim şeni :)