folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisaray Satiliyor (>)

Bilgisaray Satiliyor (>)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    çk phalı bnce hocam

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    çk phalı bnce hocam

Hoca olabilir herkesin göruşune saygi duyarim saten tahribatda satilacak gibi degil herkes pro :D ben öyle bi fiyat ögrenirim belkide biri cok ister anlaişiriz diye

yoksa burda güzel fiyat yapicak arkadaşlar var 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

amor un satışı boşverip benim dert ile ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim =))

ama pahalı buldum yav, hp mini almayı planlıyorum 259 dolara işimi görür herhalde...

bu arada bana satmak isterseniz aldığınız fiyattan ilk önce winfos lisans parasını çıkartıp sonra 2. el olarak değerlenirmeniz gerek, iyice kırın yani parayı :P

hala tekliflere açığım ama, o 400 e satılan alete üzüldüm açıkçası kaçırdığıma...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 15