Bilgisayar & İnternette Ruslar Mı Daha İyi Abdliler Mi*
-
işte bi müthiş anket konusu daha.sizce hngileri daha iyi.
her alanda değerlndirin.güvenlikten tutun donanıma kadar..
mesela abdnin siber teşkilatı mı dah ii rusların ki mi gibi...
bence donanım parçaları uretmesi ve bi kaç dev şirket haricinde(microsoft,google(gogle israillilerin oldu ama nese) pek bişi yok lan :D
ruslar bence daha iyi -
valla hocam bence en iisi israil. yani yahudiler
-
Hindistan.Adamlar crack serial derken korsanın aq lar kafaları acayip çalışıyo
-
ABD her zaman. Rusların taninmishackerlari olmadigi gibi online saldirilarda da başta yer alamadilar hic bir zaman. ABD hacki yonetiyor her zamanki gibi... ilerde koltugu bize kaptircaklar ayri konu!
-
tabiki türkler, neden?? çünkü %90ımız hiçbir şekilde bilgisayarda para harcamıyo
kimin windowsu lisanslı??
kim rapiddi bilmemneydi paralı üyelik yapıyor?? kimse
herşeyin bedavası var bizde, hemde bütün bunları hiç uğraşmadan buluyoz millet crackliyor biz kullanıyoz, yani netin en uyanıkları bizleriz -
bence biziz.hiç bir ders görmeden bilgisayarı bizim kadar hızlı çözen bir millet tanımıyorum.
-
millet crackliyo biz kullanıyoruz :D:D:D süper :D:D
-
esquira;
bilgisayarı açıp kapamayla, msnyi açmayla, götü boklu net sitelerine girip; tavla,okey, batak oynamayla , eet eet bunlardan başka hiç bir şey bilmeden bilgisayar kurdu olan adamlar çözüyor pcyi bu niteliğe sahip tek milletiz galiba! -
kelv1n sende haklısın bende.
benim demek istediğim yumurta g. dayandı mı meselesi...
bi örnek veriyim hizbullah ın bu kadar bilgisayarını gören emliyet teşkilatı şuan kendi programını kendi yazar hale geldi.hatta bazı olaylarda ilklere imza atmıştır. -
Rusya abi bence rakipsiz!Abd'nin elinde ne varsa yan kollarına gidiyo!Zaten Abd üretmiyo abi,adamlar sömürüyodu....Hindistanda aynen abi,adamlar bilişimde Microsoft Departmanlarında cirit atıyo!Tabi Türkleride göz ardı etmeyelim,bizde yazılım kafası var,tabi hemen kapıyolar!....
-
agalar ben suan sanal korsan filmini seyrediyom. ABD lilerin seyredenler vardır. orda işte Kevin Mitnick baş rol oyuncusu pezo baya şeyler biliyo. Filmin suan sonlara doğru yaklaştım=)
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 14