folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar 2 Yada 3 Saat Çalışıyor Kendini Resetliyor

Bilgisayar 2 Yada 3 Saat Çalışıyor Kendini Resetliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek

üstadlar bi yardım edin lütfen bilgisayar 2 yada 3 saat çalışıyor kendini resetliyor acaba neden yapar bilgisi olan arkadaşın yardımın bekliyorum

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ısınan bi donanımdan kaynaklanan bi problem olabilir b.iht le

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    ne kullanırken resetliyo? yada hiç bişey çalıştırmadan bekledinmi resetlicekmi diye? bilgisayarı aç hiçbişey açlıştırmadan bekle resetliyomu yada yawaşlama takılmalar filan oluyomu... eğer oluyosa işlemcinin fanında bişey olabilir.... yada ram in azsa 2-3saatte çok ram gerektircek şeylerle uğraşıyosa ondanda reset atabilir kendimden biliorum photoshopta yüklenince anında resetlio...

Old psYCho.. Now B-Rk..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    walla benimde aklıma ilk o sorun geldi amelem ama zamanlama falan yanlıslıkla yapmıs olabilirsin birascık karıstır..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

bu arkadasla aynı kaderi paylasıosunuz program yuklenmesinden değil tamamı ile cpu veya rem ısınmasıdır

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=18906 bi bak istersen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ısınıyodur işlemci ekran kartı yada ram

git işlemciye şey sür o beyaz bi katısıvı madde var işlemci ile fan arasındaki ısı alışverişini güçlendiriyo

ondan al bakim bendede yapıyodu düzeldi

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bak winamp kullanırken oluyorsa başıma geldi yardımcı olabilirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek

USTAM BILGISAYARIN CALISIRKEN  AYGITLARININ ISINMA DERECESINI GOSTEREN BI PROGRAM VARM ACABA¿

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Usta, Arkadaslarin dedigi gibi isinmadan kaynaklaniyor olabilir...

2. bir ihtimal se Spywave lerdir, programin calismasini engellemek icin windowsun dosyalarini kullaniyorlar, boylece wiwndow restart atmak zorunda kaliyor olabilir....

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Lan aynı pohğk bende de var.. sokacam yarraımı fana en sonunda sıcaklık gördün! AMD Mobile benimki! Son zamanlarda iice pohğk oldu! Rsetlio kendi kendine! Resmen fandan ateş püskürtmeye başladı! Odanin peteğini kapatiom böle içerde hot air stream oluo :P fandan ayrı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek
    biraz geç oldu ama temiz olabilir bak ben bıos tan power kısmından hardware monıtor kısmından cpu sıcaklıgını takip ettim 99 derecelerde geziniyo ama pc yi ilk açtıgımda 35 felan sonra 5 dakka bıos tan takip ettim baktım çok hızlı yükseliyo cpu fanı çalışıyo ama bide kasanın kapagı açık oldugu halde ama benim pc garantili oldugu için bugün gönderiyom pc yi sende ordan bıos tan takip et.
Toplam Hit: 3907 Toplam Mesaj: 16