folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayar Açılışını Nasıl Hızlandırabilirim?

Bilgisayar Açılışını Nasıl Hızlandırabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilgisayarımın açılışındaki hoş geldiniz windows xp profeesional yükleniyor resimlerini falan nasıl kaldırabilirim en hızlı şekilde bilgisayarımın açılmasını istiyorum... bilgisayarımın hızlı açılabilmesi için neler yapabiliirm bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    başlat\çalıştır\msconfig\başlangıç buraya girerek gereksiz gördüğün pc açıldığında açılmasını istemediğin programların otomatik açılmasını engelleyebilirsin bu biraz hızlandırır.

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    onu yaptım arkadaşlar başka yöntem bilen varmı benim demek istediğim yani il başta yükleniyor yazısı gibi geçiyo ya xp falan o bölümleri kaldırabilirmiyim acaba?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

daha da derinlere inmek istiyorsan nLite ile kendine optimize edilmiş

bi xp hazırlayacaksın (google da araştır)

gereksiz servisleri / dosyaları vs çıkartacaksın xp cdsinden.

o xp cd si ile kuracaksın... Registry ayarlarını iyi bileceksin.

Bi kere sistem geri yükleme / otomatik güncelleme / hata bildirimi kapalı olucak zaten.

kullanmadığın servisler de şunlar olabilir en basitinden örnek:

kablosuz ağ kullanmıyorsan kablosuz sıfır yapılandırma servisini kapatacaksın... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    karizma_coder bunu yazdı:
    -----------------------------
    onu yaptım arkadaşlar başka yöntem bilen varmı benim demek istediğim yani il başta yükleniyor yazısı gibi geçiyo ya xp falan o bölümleri kaldırabilirmiyim acaba?
    ne denek istediğini anladım bilgisayarımın hızlı açılabilmesi için neler yapabiliirm bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...  demişsin ebnde bildiğimi paylaştım yada iyi bir sistem topla bu daha etkili bir yöntem olur

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

fifsonic bunu yazdı:
    ne denek istediğini anladım bilgisayarımın hızlı açılabilmesi için neler yapabiliirm bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...  demişsin ebnde bildiğimi paylaştım yada iyi bir sistem topla bu daha etkili bir yöntem olur

hacı sadece iyi bi sistem toplamak yetmiyor.. nice sistemler gördüm adam

hiçbiboktan anlamadığı için pc'si benim 4-5 senelik pc'mden bile yavaş çalışıyor :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı:

hiçbiboktan anlamadığı için pc'si benim 4-5 senelik pc'mden bile yavaş çalışıyor :D 

nice sistemler gördüm adam hiçbiboktan anlamadığı için pc'si benim 4-5 senelik pc'mden bile yavaş çalışıyor :D 

haklısın yetmıyor buraya konu açabiliyorsa msconfig i biliyorsa az çok bişeyler vardır sanırım karizma_coder yenı sağlam bi sistemle işin içinden çıkar benim eski sistemim celeron 1.7 vs.vs gördüğüm bir pentium4 3.0 Ghz e kafa tutuyordu  neyse benden bu kadar :d 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:

he ya bende rastladım öyle bi kaçına :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

http://i43.tinypic.com/315g4u9.jpg

Buradan İndir

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    sabit diskini birleştir.auslogics disk defrag'ı öneririm birleştirme işlemi için.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    konu kalablagı yapmıyımde su basta hosgeldınız yazısı cıkıyor ya onu nasıl degıstırebılırz kısacası hos geldınız yerıne Boru fln  nasıl yazabılırız??

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
Toplam Hit: 3037 Toplam Mesaj: 14