Bilgisayar Açılmır(Yardım)
-
benm laptop açılmıyor tusa bastıgında fan calısıo sonra kesiolio cd rm falan hiç bişey çalısmıo bana işlemci calısmıo gibi geldi ne olablr sizce???
-
konu baslgnda yanls yazmısız:S açılmıyor olcaktı:D
-
bilgisiyar açılmir:D demesen hiç farketmemiştim.. sorunun cevabını bilmiyom haberin olsun:D
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------benm laptop açılmıyor tusa bastıgında fan calısıo sonra kesiolio cd rm falan hiç bişey çalısmıo bana işlemci calısmıo gibi geldi ne olablr sizce???
-----------------------------
ekrana görüntü falanda gelmiyormu?anakart,işlemci herşey olabilir.direk servis kurcalama..
-
bi anda mı oldu
-
pili bitmiş olmasın? :D
-
açıl susam açıl dersen açılır, kapan susam kapan dersen kapanır.. veya iki rekat namaz kıl tesbih çek birde el fatiha okudun mu tamamdır.. :) neyse hoca şarj durumuna bak pili bitmiş olabilir bunlar işe yaramazsa en iyisi servise ver masaüstü olsaydı farklı anlatırdım..
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------benm laptop açılmıyor tusa bastıgında fan calısıo sonra kesiolio cd rm falan hiç bişey çalısmıo bana işlemci calısmıo gibi geldi ne olablr sizce???
-----------------------------Açılışta uyarı sesi gelıo mu hiç?Geliosa nası bi ses?
-
hacı fişini taktığına emin ol :P
-
al eline bi avometre adaptör sağlam mı ona bak.
-
ya açma tuşuna bastıgında fan çalısıo sonra duruo ne ses gelio ne ekran hiçbişey yok cd rm calısmıo cap lock tuslarnn falan ısıgı yanmıo hiç sadece acma tusunun ısıgı yanıo o da işlemciyle alakalı degl heralde
Toplam Hit: 1950 Toplam Mesaj: 12