Bilgisayar Alıcam Sizce Nasıl
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
beylikdüzü tgar'da satılıyo sıfır
monitör yok sanırım bunda -
bi ara bi amd de bana toplayalım.. biraz daha paramı durumumu ayarliyim.. rene ile görüsücem 4 parça için. islemci anakart ram (ddr2 elimde var) ekran kartı..
hdd eğer IDE , 80gb elimde var o da.. psu + kasa ekleyip almayı dusunuyorum 1 tane phenom x3.
-
RootB bunu yazdı:
bi ara bi amd de bana toplayalım.. biraz daha paramı durumumu ayarliyim.. rene ile görüsücem 4 parça için. islemci anakart ram (ddr2 elimde var) ekran kartı..
hdd eğer IDE , 80gb elimde var o da.. < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> psu + kasa ekleyip almayı dusunuyorum 1 tane phenom x3.
-----------------------------ne ide si hoca millet mersine sen tersine :) biraz daha para biriktir sata2 al.samsunglar gayet uygun benm evdeki 250gb hiçbi yamuğunu görmedim daha.
Edit : Eski ide vardı 2 tane onlar bozuldu tek kaldı zavallı samsung :)
-
ekran kartı işe yaramaz.. oyun oynuyacaksan ekran kartını değiştir.
-
ats30 bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
hdd eğer IDE , 80gb elimde var o da.. < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> psu + kasa ekleyip almayı dusunuyorum 1 tane phenom x3.
-----------------------------ne ide si hoca millet mersine sen tersine :) biraz daha para biriktir sata2 al.samsunglar gayet uygun benm evdeki 250gb hiçbi yamuğunu görmedim daha.
Edit : Eski ide vardı 2 tane onlar bozuldu tek kaldı zavallı samsung :)
-----------------------------Arkadaşım elimde IDE var diyorum. Onu kullanırım masraf olmaması için diyorum.. Yeni alırsam IDE alıcam demiyorum ki..
-
phenom x3 ün 2.8 ghz olanı var bende yeni aldım.gayette güzel bir işlemci.oc yapmak için almıştım fakat stok fanı ufak çıktı:)biz daha büyük bekliyorduk.oun dışında başarılı.hayırlı olsun şimdiden.
-
güzel bilgisayar.fiyatıda uygun geldi.amd ler fiyat/persormans için de çok güzel bence.
bende pc nin kasasını değiştirmeyi düşünüyorum.almayı düşündüğüm parçalar;
Amd Phenom II X2 545 3 Ghz - 7Mb cache
MSI GF615M-P33 anakart (tümleşik) ddr3 destekli
2 GB DDR3 1333 Mhz ram
toplam 380tl
sizce alınırmı bu parçalar?
-
o fiyata alınabilir. fakat eminimki seninde işlemci fanın ufak çıkacak. biraz masraf et ve bence soğutmayı sağlamlaştır. intelden daha iyi performans alırsın. xp kullancaksan 2gb ram yeter. fakat vista veya win7 kuracaksan rami 3-4 gb a çıkarsan daha iyi olur.