Bilgisayar Artık Açılmamaya Başladı
-
Bundan 1 Format Öncesi Bilgisayar hoşgeldiniz Ekranı Geldiğinde Reset Atıyordu,
Tekrar başlıyınca Açılıyordu.
format Attım Sürekli Devam Edince.
Formattan Sonra 1 Kere Kitlendi Pc Düğmeden Kapattım Ondan Sonra,
Bilgisayar Hoşgeldiniz Yazısına Gelince Sürekli Reset Atmaya Başladı.
Bilgisayarı Açarken Sürekli Sürekli Reset Atıyor
Taki Bios'dan İlk Olarak Driver'i Ayarlıyorum Format Cd'sini Takıyorum Öyle Açılıyor,
Ama Dünden Beri oda İşlemiyor Bilgisayarı açmak için 15-20 Kez PC Resledi Kendini
Ne Yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen :S
-
Isı değerleri normalmi BIOS tan bi bak hacı
-
Bence donanımsal bir sorun var gibi duruyor. fanlar mı çalışmıyor işlemcimi aşırı ısınıyor başka bir sorunmu var en iyisi bir Bilgisayarcıya götür
-
BiLgisayarı Kapatmak bile İstemiyorum Hocalar Kapancak Biliyorum Yani.
Tbt'den Çözüm Çıkmazsa Pc Doktoruna Götürcez
-
evet sıcaklık olayı mantıklı ... işlemcinin fanında sorun varsa veya bişekilde işlemci sıcaklığı normalin üstüne çıkarsa reset atıyor ... ben fandaki bi parçayı kırmıştım kurcalarken .... çok uğraştırmıştı ...
ama normal derken hangi sıcaklıklar olması lazım ? ... benimki 70 C üstüne geçince uyarı vermeye başlıyordu ... başka pc lerde farklı olabilirmi ? ..
-
aldigi elektrik az yada fazla olabilir. power supply i kontrol et.
-
donanımsal bi sorun var yani belli tahmin yapmaktan başka kimse bişi diyemez görmeden iş daha da kötü olmadan bir bilene göster bence
-

-
cpu fanı tam oturmaya bilir bios resmini cekmişsin cpu sıcaklıgını göstermıyo cpu fan baglantısını farklı yere takmışsın galiba cpu fan yok diyo bios
önerim ram değiştir dene
psu dene hdd dene
anakart üzerindeki konastorleri konturol et şişikvarmı yokmu
herşeyden yapar bu dediklerini
-
sadece hdd yi kap gel
-
self bunu yazdı:
-----------------------------
cpu fanı tam oturmaya bilir bios resmini cekmişsin cpu sıcaklıgını göstermıyo cpu fan baglantısını farklı yere takmışsın galiba cpu fan yok diyo bios
önerim ram değiştir dene
psu dene hdd dene
anakart üzerindeki konastorleri konturol et şişikvarmı yokmu
herşeyden yapar bu dediklerini
-----------------------------cpu fan speed yazıyo bi de cpu sıcaklığıda yazıyo nereye bakıyon ki sen :D