Bilgisayar Başında Kaç Saatinizi Geçiriyorsunuz?
-
bi kere soru yanlış. Bu konuyu tbtde açıyorsan şu şekilde sormalıydın; " Gününüzün kaç saatini bilgisayar dışındaki birşeye ayırıyorsunuz?"
-
Çok takılmak iyi birşey değil aslında, suyunu çıkarmamak gerekli. Benim günde 2 ile 10 saat arasında değişiyor genelde 3-4 saat
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
bi kere soru yanlış. Bu konuyu tbtde açıyorsan şu şekilde sormalıydın; " Gününüzün kaç saatini bilgisayar dışındaki birşeye ayırıyorsunuz?"
-----------------------------hocam katılyorum
max. 15 saat min 7-8 c.tesi pazarları :D onları hic sormayın pazar gecesi uyku vakti oluyor .. -
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
Çok takılmak iyi birşey değil aslında, suyunu çıkarmamak gerekli. Benim günde 2 ile 10 saat arasında değişiyor genelde 3-4 saat
-----------------------------,sen 2 saat diye oturuyorsun 4 saate pc başına kuruluıyorsun 6 saatten sonra sıkılmaya başlıyorsun kalkcam diyorsun ama 8-9 saat pc desin :D
-
10 saat gözüm bozulacak
-
bence şu soruyu şöyle düzenliyelim = bilgisayarsız kaç saat yaşıyorsunuz?
ben uyanık olduğum her saat pc başındayım. çarşıya gitsemde max 2 saat sonra gene pc :D
-
4 saat falan ..
-
NŞA da 10-18 saat arası değişyor.....
-
çok iyimiş beea senin ki ben 8-18 arası iş için pc başındayım akşamda 19-23 arası nette toplam 14-15 saat vakit harcıyom :S
-
2-3 dk girer çıkarım hemen :)