Bilgisayar Başında Oturarak Para Kazanmak İstiyorum
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Bauer bunu yazdı:
-----------------------------Online oyun oyna, kalitelisinden.
1-1.5 sene önce server kapanmadan evvel ayda 3-5 milyar kazanmanın yollarını gösterebilirdim. 10 lirayı 1 saatte kazanırdın.
-----------------------------Nasılmıs tı hocam o? :D
-----------------------------ragnarok online'nın euRO serverıydı. euRO kapandı; ama farklı serverlarda hayat devam ediyor:P
Gerçi onlarda artık para kazanma olayı yok, en azından benim bulunduğum yerde yok, başka yerlerde olabilir. -
aslında online oyunlardan para kazanan birileri yonlendirse bizi birlessek fln iyi olurdu
ne kadar zamanda sunu kazanırız net buna gore karar verridik
-
valla upload işlerinden iyi para kazandım hotfile zamanıdna host domaın al sat paypal bozdur ama sana bizşey söyliyimmi simit satsan daha çok kazanırsın sadece sabahları çalışmış olursun :) ögleden sonrada parttıme iş yeter mi ? :D
-
edit :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------valla upload işlerinden iyi para kazandım hotfile zamanıdna host domaın al sat paypal bozdur ama sana bizşey söyliyimmi simit satsan daha çok kazanırsın sadece sabahları çalışmış olursun :) ögleden sonrada parttıme iş yeter mi ? :D
-----------------------------şimdi uploaddan foxly günde 150$ alıyor ona danışabilirsiniz iki tiyo verir bidahaki sene ev alırsınız aq :D
+ olarak geçen söylemişti foxxly evin ortasına striptiz direği dikdirmiş + 7-24 oynayan kızlar koymuş :D
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=o-AjeX_Ga2g
-
bilgisayar başında "otur" ?
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------valla upload işlerinden iyi para kazandım hotfile zamanıdna host domaın al sat paypal bozdur ama sana bizşey söyliyimmi simit satsan daha çok kazanırsın sadece sabahları çalışmış olursun :) ögleden sonrada parttıme iş yeter mi ? :D
-----------------------------şimdi uploaddan foxly günde 150$ alıyor ona danışabilirsiniz iki tiyo verir bidahaki sene ev alırsınız aq :D
+ olarak geçen söylemişti foxxly evin ortasına striptiz direği dikdirmiş + 7-24 oynayan kızlar koymuş :D
-----------------------------walla günde 150 dolar kazandırcak yolu biliyosa banada söylesin. bende istifa eder gece gündüz makina başında kasarım.
-
foxxly senin icin soyle boyle diyolar olm :D
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------walla günde 150 dolar kazandırcak yolu biliyosa banada söylesin. bende istifa eder gece gündüz makina başında kasarım.
-----------------------------
Ailemdeki iki kişide günlük 12 saate yakın mesai yapıyor. İkisininde eline geçen para aylık en fazla 2000. Foxly'nin eline geçen para söylediğine göre aylık 8100 lira. Milletvekili maaşına yakın geliyor bu da. Ya sen bizi çok fena kekliyorsun. Ya da foxly seni :) -
takipteyim..