folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bilgisayar Başından Kalkmaya Gerek Kalmadı

Bilgisayar Başından Kalkmaya Gerek Kalmadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezzgi
    ezzgi's avatar
    Dişi

Internet çok tehlikeli bir alışkanlık oldu. Artık insanlar bilgisayarlarının başından kalkamaz haldeler.

Ortalama bir Internet kullanıcıcısının günde 5 saatini ekran karşısında geçirdiği hesaplanıyor.

Ekran başına çakılıp kaldığınızda sosyal hayatınızın büyük zarar görmesi kaçınılmaz. Ama en önemli sorun sağlığınızla ilgili. Internet’te gezerken harcadığımız zamanı egzersiz yaparak ve hareket ederek geçirmek yerine fiziksel anlamda kilitlenmiş olarak geçiriyoruz.

Oturduğunuz yerde yapacağınız birkaç egzersiz hareketiyle sırt ve omuz ağrılarınızdan kurtulmanın mümkün olacağını düşünen uyanık bir girişimci PC masasına monte edilen egzersiz aleti geliştirdi.

Springflex UB adı verilen bu cihaz bilgisayar masanıza takılıyor ve 120 değişik egzersiz yapmanıza olanak veriyor. İşin en güzel tarafı ise, bu egzersizleri yaparken sevgili Internet’inizden kopmuyorsunuz ve ekrandaki işinizi takip etmeye devam ediyorsunuz.

İyi bir egzersiz sonunda o kadar terleyeceksiniz ki yanınızda yedek bir tişort bulundurmanızda yarar var. Ve hayır, PC başından kalkmadan duş alabileceğiniz bir mekanizma henüz geliştirilmedi, hala bekliyoruz

CeheNNem SınıRInda 1 SahİL KenTİnde YandıkÇA FerAHlıyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Bla bla bla..

Adamlar ne yapacağını şaşırdı. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    masaj aleti mi nasıl bişey?bi yandan oyun oynarken nasıl egzersiz yapılcak.Yatakta sırtüstü uzanıp kıvırtmaya benzer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) teknoloji kendini aşmış :D sanki işkence gibi bişey bu yaw :) ehueh
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    masaj aleti mi nasıl bişey?bi yandan oyun oynarken nasıl egzersiz yapılcak.Yatakta sırtüstü uzanıp kıvırtmaya benzer.
    -----------------------------

Kapatma tuşu koyduklarını düşünüyorum. Oyun oynarken kapatırsın, sörf gibi daha basit işlerde kullanabilirsin.

'' Yatakta sırtüstü uzanıp kıvırtmaya benzer. ''

Bu yorumunu da çok beğendim, inanılmaz bir betimleme. İnsanlar artık bu ürünün nasıl bir şey olduğunu hayal etmekte hiç zorlanmayacak.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

yalan ya bunlar :#    arklar caırana kadar pc deim gerisi yalan nabıyım a.k  günes gözlüü takıp ele tesbih felan kızmı kovaliim :D 

yoncamda 20 kişi var cok sükür asosyal deilim =)    bi sarkıda söliordu 

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    birde resım falan olsaydı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezzgi
    ezzgi's avatar
    Dişi

resim

resimide bu arkadaşlar

CeheNNem SınıRInda 1 SahİL KenTİnde YandıkÇA FerAHlıyorum..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    pc başında daralan sıkılan ve iki dk. hareketsiz kalamayıp sürekli oturduğum yerden kalkan ben, bi umut diye 2. resimdeki sistemi geliştirdim, bi senedir kullanıyorum :p Ama tabii insanları pc başına iice kitlemek yerine, bilgisayar başından kaldırmak için bişiler geliştirilse daha makbule geçer .

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Günde ortalama 14 saat bılgısayar basında gecıren bırı olarak okadar sureyı sor yaparak gerırsem heralde baya kas yaparım :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek
    Hadi lenn diyorum:D:D resime  baxın

İmza Tine
Toplam Hit: 2509 Toplam Mesaj: 13