Bilgisayar Çalışırken Mozilla Çalışırlığını Koruyabilirmi?
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
venom88 bunu yazdı:
Bilgisayar kapalıyken windows altında çalışan mozillanın açık kalmasını istioyosun bençe derin bir nefes al istedini tekrar düşün sonra git aynaya bak,bak bakalım orda ne göreçeksin..
Hocam kaydet ve çık yapınca açık kalıyor zaten ikariamda bi hile buldum :) pc ful açık kalamaz bu yuzden mozillada aynı sayfa açık fakat başka isimlerde mozillayı bilgisayar kapandıktan sonra açınca aynı isim oluyor umarım anlatabilmişimdir.
-----------------------------"hileyi" bulman zor oldu mu ? kapat tuşuna basınca zaten direk o pencere geliyo
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
venom88 bunu yazdı:
Bilgisayar kapalıyken windows altında çalışan mozillanın açık kalmasını istioyosun bençe derin bir nefes al istedini tekrar düşün sonra git aynaya bak,bak bakalım orda ne göreçeksin..
Hocam kaydet ve çık yapınca açık kalıyor zaten ikariamda bi hile buldum :) pc ful açık kalamaz bu yuzden mozillada aynı sayfa açık fakat başka isimlerde mozillayı bilgisayar kapandıktan sonra açınca aynı isim oluyor umarım anlatabilmişimdir.
-----------------------------"hileyi" bulman zor oldu mu ? kapat tuşuna basınca zaten direk o pencere geliyo
-----------------------------hoca deişik sekmelerde fakat aynı adreslerdekiler aynı sayfa görümünü alıyor
-
Ben hiç bir tezek anlamadım ?!
-
sen pm attım söyle bakim bu hiyle nasil oluyor xD
-
Bekleteme seçeneğinde pcnin interneti kesiliyor hoca öyle olmaz
-
benimle satranç oynamanı istiyorum ama taşlara dokunmanı istemiyorum
ıııııııııııııııııııı :|
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------benimle satranç oynamanı istiyorum ama taşlara dokunmanı istemiyorum
ıııııııııııııııııııı :|
-----------------------------meraketme online oynarız dokunmam xD