Bilgisayar Çalışma Zamanı Öğrenme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    hatayi bunu yazdı
    cmd>systeminfo | find "System Boot Time:"

ya da powershell de şöyle bir şey varmış

ps>
    function Get-SystemUptime { $operatingSystem = Get-WmiObject Win32_OperatingSystem "$((Get-Date) - ([Management.ManagementDateTimeConverter]::ToDateTime($operatingSystem.LastBootUpTime)))" }

System boot time son oturumu gösteriyor. Ben de olay günlüğüne yoğunlaştım. Son formattan bu yana -hizmeti durdurduğum günler hariç- olan kaydı görüntülemeyi başardım kernel boot olarak filtreleyip. Bilgisayara 12 şubat 2014'te format atmışım. Ortalama günde 14-15 saat açık kalmış. İlginç şeyler :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İkidir söylüyorum; siteye ''enteresan sorunlar ve cevapları'' şeklinde bir bölüm eklenmeli.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir programda ben söyleyim.TurnedOnTimesView programı ne zamandır açık, ne zaman kapandı, ne zaman uyku moduna girdi hepsini gösterir.

http://www.windows8li.com/2013/06/turnedontimesview-ile-sitem-calsma.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

http://www.aida64.com/downloads 

Bilgisayarın cinsiyetine kadar öğrenebilirsin.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

http://www.aida64.com/downloads 

Bilgisayarın cinsiyetine kadar öğrenebilirsin.

+1

full surumunu yuklersen her bir cacigi en ince ayrintisina kadar gosteriyo. 5yildir kullaniyorum tavsiye ederim. Ama unutma full surum

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 16