Bilgisayar Cildirdi..
-
kendine kendine int exp aciyor kapatıyor msn de konusurken 5-*"-* yazılar yazıyor kendı kendıne acaba neden olabilir bu sorun ? klavyeye baktım herangı bı tus felan takıl kalmamiş .. baska fıkrı olan varmı .
-
virüs desem inanırmısın
-
Keylogger felan yedin heralde. Avira kurup bi tarat pcyi
-
klavyeyi cıkart kasadan masa üstü pcden bash ediyosan ekran klavyesiyle takıl biraz oluyomu sıkıntı dene böyle bişi de ilk defa duyuyorum yani :)
-
benım degil arkadasın bilgisayari .. avira ile bi taratıyım nod32 var bi faydası olmadi.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------
benım degil arkadasın bilgisayari .. avira ile bi taratıyım nod32 var bi faydası olmadi.
-----------------------------combofix yap bence avira cözmeye bilir
-
Arkadaşın dediği gibi klavyeyi çıkarıp takıl biraz bakalım bir sorun olacakmı ? Eğer sorun yoksa bir tuş içten takılı kalmıştır.
Sonra comodo antivirus kur bir tarat bakalım.
Olmadı Hijackthis ile tarat.
En son çare combofix. combofix'in sistemde sorunlara yol açabileceğini unutma. -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın dediği gibi klavyeyi çıkarıp takıl biraz bakalım bir sorun olacakmı ? Eğer sorun yoksa bir tuş içten takılı kalmıştır.
Sonra comodo antivirus kur bir tarat bakalım.
Olmadı Hijackthis ile tarat.
En son çare combofix. combofix'in sistemde sorunlara yol açabileceğini unutma.
-----------------------------combofix kullanıpta sistemin zarar gördügü oldumu hiç
-
avıra kurdum ama virus trojan felan bulmadı ama suan bı sorun yok .. simdilik saolun comfix i hıc kullanmadım sıstemde sorun olur dıyede tırstım :)
-
combofix denicem inşallah duzelır .. bi duruyor bi baslıyor uyuz oldum ya yokmu baska cozumu .
-
Trojan yemişsin sanırım