Bilgisayar Cildirdi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendine kendine int exp aciyor kapatıyor msn de konusurken 5-*"-* yazılar yazıyor kendı kendıne acaba neden olabilir bu sorun ? klavyeye baktım herangı bı tus felan takıl kalmamiş .. baska fıkrı olan varmı .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

virüs desem inanırmısın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Keylogger felan yedin heralde. Avira kurup bi tarat pcyi

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

klavyeyi cıkart kasadan masa üstü pcden bash ediyosan ekran klavyesiyle takıl biraz oluyomu sıkıntı dene böyle bişi de ilk defa duyuyorum yani :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benım degil arkadasın bilgisayari .. avira ile bi taratıyım nod32 var bi faydası olmadi.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

benım degil arkadasın bilgisayari .. avira ile bi taratıyım nod32 var bi faydası olmadi.

combofix yap bence avira cözmeye bilir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi klavyeyi çıkarıp takıl biraz bakalım bir sorun olacakmı ? Eğer sorun yoksa bir tuş içten takılı kalmıştır.

Sonra comodo antivirus kur bir tarat bakalım.

Olmadı Hijackthis ile tarat.

En son çare combofix. combofix'in sistemde sorunlara yol açabileceğini unutma.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Arkadaşın dediği gibi klavyeyi çıkarıp takıl biraz bakalım bir sorun olacakmı ? Eğer sorun yoksa bir tuş içten takılı kalmıştır.

Sonra comodo antivirus kur bir tarat bakalım.

Olmadı Hijackthis ile tarat.

En son çare combofix. combofix'in sistemde sorunlara yol açabileceğini unutma.

combofix kullanıpta sistemin zarar gördügü oldumu hiç 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

avıra kurdum ama virus trojan felan bulmadı ama suan bı sorun yok .. simdilik saolun comfix i hıc kullanmadım sıstemde sorun olur dıyede tırstım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

combofix denicem inşallah duzelır .. bi duruyor bi baslıyor uyuz oldum ya yokmu baska cozumu .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Trojan yemişsin sanırım

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2136 Toplam Mesaj: 17