Bilgisayar Donuyor
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hdd üzerinden değil de otomatik cd üzerinden çalıştırılan işletim sisteminden dene eğer aynı sorun devam ediyorsa hdd sağlam etmiyorsa büyük bir ihtimal arkadaşın da dediği gibi hdd üzerinde bad sektör oluşmuş olabilir...
-----------------------------o hangi işletim sistemi ? ubuntu mu ?
-----------------------------hocam ubuntu olur farklı işletim sistemleri olur bende bir cd vardı. Ultra XP diye geçiyordu o konuda benim işimi çok gördü tavsiye ederim
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hdd üzerinden değil de otomatik cd üzerinden çalıştırılan işletim sisteminden dene eğer aynı sorun devam ediyorsa hdd sağlam etmiyorsa büyük bir ihtimal arkadaşın da dediği gibi hdd üzerinde bad sektör oluşmuş olabilir...
-----------------------------
hdd'yi direkt çöpe atma , imkanın varsa low level format at -
Humanka bunu yazdı:
-----------------------------SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
hdd'yi direkt çöpe atma , imkanın varsa low level format at
-----------------------------low level ne :| hddyi şahlandırıyor mu ?
@ edit : maçtan sonra ilgileneceğim hocam sorununla.
-
abi kitlenmelerin bir çok sebebi olabiliyor aşırı ısınmadan hdd'den işlemciden, ( intelin eski anakartlarında bu problem çok yaşanıyor ) ramlerini de gözden geçrimende fayda var.
olmadı bi pm kadar uzağındayım yardımcı olmaya çalışırım.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi kitlenmelerin bir çok sebebi olabiliyor aşırı ısınmadan hdd'den işlemciden, ( intelin eski anakartlarında bu problem çok yaşanıyor ) ramlerini de gözden geçrimende fayda var.
olmadı bi pm kadar uzağındayım yardımcı olmaya çalışırım.
-----------------------------aynen pc biraz eski . işimi görsede ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor . şu termal macun olayına girişeyim bakalım
-
bende sorunumu yazıyım yeri gelmişken müsadenle hocam :)
benim pc de donuyor ama içinde cok foto olan klasörü acınca noluyor :| çözümü bilen varmı :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bende sorunumu yazıyım yeri gelmişken müsadenle hocam :)
benim pc de donuyor ama içinde cok foto olan klasörü acınca noluyor :| çözümü bilen varmı :|
-----------------------------hdd reyiz.
-
aynı problem benim başımada gelmişti işlemcinin tırnagı kırılmıs dişmacunu sürmüştü erkek arkadaşım problem çözülmüştü
-
hdd gidici hoca yedekleme yap kafa atıyodur :)
-
melikeduyar bunu yazdı:
-----------------------------aynı problem benim başımada gelmişti işlemcinin tırnagı kırılmıs dişmacunu sürmüştü erkek arkadaşım problem çözülmüştü
-----------------------------ahahah :D
yapın yapın öyle colgate beyazlatıyor hatta :D