Bilgisayar İçinde Local Arama Programı
-
unbalanced bunu yazdı
ben eskiden ava find kullaniyordum, gayet performansli calisiyor. suan macOS agirlikli kullandigim icin arama programina ihtiyac duymuyorum..

en son islenmis dosyalar sag taraftaki yerlerde falan gorulmesi baya guzel bir ozellikti, boylece son yaratilan dosyalari gorebiliyordum vs..
ben de gerektikçe bunu kullanıyorum.
-
HarmOniYaFil bunu yazdıyalnız bu, Everything, word vb metin dosyalarının içini aramıyor. bilgin olsun. yada ben yanlış anladım. burada öyle diyor.
How long will it take to index my files?
"Everything" only indexes file and folder names and generally takes a few seconds to build its database. A fresh install of Windows 8 (about 70,000 files) will take about 1 second to index. 1,000,000 files will take about 1 minute.
Does Everything search file contents?
No, "Everything" does not search file contents, only file and folder names.
Everything world de dosya içi arama yapmıyor . Misal bi mahmut.doc oluşturup içine test158 yazıp programa test158 yazınca bulmuyor.Kısacası everything işeme yaramadı. gerekirse 10gb indexlesin ama bulsun istiyorum. Akşam eve gidince avafind ve dtsearch ü denicem bakalım
-
dtsearch içeriklerinede bakıyor o derece delibi program ama indexlemesi biraz uzun sürüyor
-
Agent Ransack kullanan yokmu hiç?
-
dtsearch ün crack mevcutmudur beyler sizlde ben 2-3 yerden bakıp deniyim dedim 10 dk da 20 tane malware yedim.
program şöle 100-150 tl olsa alıyım dicektim lakin 200 dolar senelik diyince huhh dedim .
-
Dtsearch elinde olan varsa paylaşabilir mi arkadaşlar.