Bilgisayar Kapanmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya bela okumak istemiyorum ama sabredemiyorum yav.Bir modemim var pikatel usbmax dandik mi dandik.Yaklasık 2 yıl oluyor aldıgımdan beri sürekli düşüyor.Reset ata ata harddisk bad sector olacak ondan korkuyorum.Bu külüstür modem düştüğü zaman nete bağlanmak için pcyi baştan başlatman lazım.Günde yaklaşık 7-8 reset atıyorum.Cok zararı dokunuyor.

Net düştüğü zaman pcyi normal başlatdan kapatmaya kalkınca windows kapanıyor yazısı geliyor orda bekliyor kapanmıyor.Sorun ne olabilir bi yardım lütfen. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Windowsun cökecek yakında  bidaha hiç acılmas Sistem dosyalarını yenile

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

thecoltfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya onunla alakalı bir durum yok kanımca.2 yıldır var bu 2 yıldır aynı şey.Kaç kere format attım yine aynı durum.Bu modemin dandikliği.Modemi s.edip çöpe atıp başka modem alana kadar ben pcnin kapanmasını nasıl sağlayabilirim reset atınca kasıyor pc artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    thecoltfire bunu yazdı:

Ya onunla alakalı bir durum yok kanımca.2 yıldır var bu 2 yıldır aynı şey.Kaç kere format attım yine aynı durum.Bu modemin dandikliği.Modemi s.edip çöpe atıp başka modem alana kadar ben pcnin kapanmasını nasıl sağlayabilirim reset atınca kasıyor pc artık.

Bilgisiyarı kapatınca kapanmıosa mecbur rest atacan veya fişi cekmen gerekıo

Ama sunu bi dene derım

http://www.tamindir.com/program.asp?id=3755

indir programı kısa bi süreye ayarla bilgisiyarı kapat olarak ayarla belki bu programla kapatabilirsin

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Modeminin Sorunlu Olması İle İşletim Sisteminin Kapanmaması Arasında Bir Bağlantı Olamaz.Pc yi Sürekli Açıp Kapattıgın için ( muhtemelen kasadan resetliyorsun ) sistem dosyarı hasar görmüş.Windows u onarmanı yada yeniden kurmanı tavsiye edebilirim ancak. geçici olarak çözüm istersende görev yöneticisinden '' yeniden başlat dersen '' sorunsuz bir şekilde yeniden başlatır.Kolay Gelsin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:
    Modeminin Sorunlu Olması İle İşletim Sisteminin Kapanmaması Arasında Bir Bağlantı Olamaz.Pc yi Sürekli Açıp Kapattıgın için ( muhtemelen kasadan resetliyorsun ) sistem dosyarı hasar görmüş.Windows u onarmanı yada yeniden kurmanı tavsiye edebilirim ancak. geçici olarak çözüm istersende görev yöneticisinden '' yeniden başlat dersen '' sorunsuz bir şekilde yeniden başlatır.Kolay Gelsin..

sorun işletim sisteminde olsaydı, format atınca düzelirdi.

arkadaş kaç defa format attığını fakat düzelmediğini söylemiş.  

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:

NiGhT_SouL bunu yazdı:

sorun işletim sisteminde olsaydı, format atınca düzelirdi.

arkadaş kaç defa format attığını fakat düzelmediğini söylemiş.  

Haci Dedenin Gözlüğü Varmı ? Bi Oku Bakalım Nerde Yazmış Format Attıgını . Reset Atıor Adam Format Değil .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Ya bela okumak istemiyorum ama sabredemiyorum yav.Bir modemim var pikatel usbmax dandik mi dandik.Yaklasık 2 yıl oluyor aldıgımdan beri sürekli düşüyor.Reset ata ata harddisk bad sector olacak ondan korkuyorum.Bu külüstür modem düştüğü zaman nete bağlanmak için pcyi baştan başlatman lazım.Günde yaklaşık 7-8 reset atıyorum.Cok zararı dokunuyor.

Net düştüğü zaman pcyi normal başlatdan kapatmaya kalkınca windows kapanıyor yazısı geliyor orda bekliyor kapanmıyor.Sorun ne olabilir bi yardım lütfen. 

bayzin hacı sen kendin kapatınca pc'yi bu modem yüzünden 100 kerede format atsan ellen kapatıp açtığın sürece işlev sırasında kapadığından system dosyaları bo*u yemiş bende hep yaprım aynı şey benim başıma da geliyor pc alıştı mı ne 1000 defa fişten çekip kapamışımdır benim pc hala aygır gibi çalışıyor eski toprak ne de olsa 2002 de almıştım :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bad sector ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    NiGhT_SouL bunu yazdı:
    tLG bunu yazdı:

Haci Dedenin Gözlüğü Varmı ? Bi Oku Bakalım Nerde Yazmış Format Attıgını . Reset Atıor Adam Format Değil .

Yok hocam normalde reset atıyorum da yani demiş ya thecoltfire  win. dosyalarında bozukluk olur diye ben format da attım onu diyor arkadaş heralde.

Normalde senin dediğin gibi makinayı resetliyorum ama formatda attım düzelsin diye o  da olmadı. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    shutdown -a olması lazım denesene

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
Toplam Hit: 2451 Toplam Mesaj: 12