Bilgisayar Kasası Gerçekten Çok Isınıyor !(Yardım)
-
merhaba mürid kardeşler benim bilgisayar kasası çok ısınıyor bunun için ne yapmam lazım bilgisayar kasasın üstündeki ısı göstergesi 31 ile 32 derece arasında değişiyor benim bu sıcaklığı düşürmem lazım sanırım fanlar işlemciyi falan yeterince soğutmuyor cünkü bilgisayar açıldığı zaman biraz bilgisayarda bir kac işi üst üste yapsam hemen bilgisayar kendi kendine donuyor ve reset atmak zorun da kalıyorum yani belki başka bir şey yüzünden donuyor olabilir diye düşünüyorum ama bilgisayarı biraz kapattıktan sonra o derece düştüğü zaman tekrar normal çalışıyor yani format falan attım bilgisayara belki yazılımda bir şeyler wardır diye ama en son o dereceleri görünce anladım veya başka neden olabilir bilgisayarın durup duruken donmasının sebebi yada eğer ısınmadansa sorun bu sıcaklığı nasıl düşürebilrim fanlar bir işe yaramıyoru sanırım . Biraz uzun oldu ama kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin şimdiden teşşekürler ..
-
hacı fanların normal calışıyorsa bi kaç fan daha ekleyebilirsin bide kasa kapaklarını acarak kullan bişe olmaz benimkide öyle :)
-
Hojam anakartı kasadan çıkarıp kullanabilrsin format atmanla ne alakası war anlıyamadım zaten gidiceksin fan alıcaksın takmasıda zor deil:)
-
31 - 32 çokmu yaw??
-
şu anda bilgisayarın kapakları açık ayrıca bilgisayarda 3 tane fan var bir tanesi anakart üzerinde bir tanesi kasanın arka tarafında bir taneside ön tarafta göstergenin arkasında üç tane var üçüde çalışıyor başka neden olabilir??
-
aga benim 50-52 olduğunu hatırlıyorum bence sorun yok için rahat etcekse bi kasayı aç fanlara bak
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
şu anda bilgisayarın kapakları açık ayrıca bilgisayarda 3 tane fan var bir tanesi anakart üzerinde bir tanesi kasanın arka tarafında bir taneside ön tarafta göstergenin arkasında üç tane var üçüde çalışıyor başka neden olabilir??
-----------------------------kapakları kapat
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------donması ekran kartına baglı olabilir bendede oyle oluyore bazen sen bşde anakartı pc'den sök öyle dene ayrıca anakartla ilgili bi sorun olacağını düşünmüyorum bide bazen anakarta baglı olan fanların arasına tozlar girip yün şeklini alıyor acıp temizlemende fayda var
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------daha yeni açtım kapakları belki daha cabuk soğur diye normalde eskiden 26 ile 29 arası değişiyordu kuzenimkide aynı 26 falan benimki sürekli artıyor fan takma dışında ne yapıpda soğutabilir yada ısıyı düşürebiliirm?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------bencede.
ayrıca bi program vardı pc nin sıcaklıgını ölcen
bi bak burdakı sonuçlar ne alemde
-
hacı bence de normal için rahat etmiyosa bi Ufo al iyonizerli yoksa ekstra fanlar çok pahalı ufo da pahalı ama çok fonksiyonlu ;)