Bilgisayar Kendini Kapatıyor Nasıl Düzeltebilirim
-
oyun onarken pc kendini kapatıyor ama kasanın açık olduğu belli (yani önündeki ışık yanıyor) kasanın açılma düğmesine bastığımda açılmıyor pc bende elektrik fişini çekip taktım sonra açıldı pc im. bir süe sonra yine yaptı aynısını bu neden olur nası düzeltilir istediğinizi sorun cevaplayayım
not. eğer önemliyse pc oyunun sitem gereksinimleri karşılıyor ve oyunda en ufak bir kasılma belirtisi yok
yardım acilll
-
ısınma problemi olabilir.
-
hocam havalar sıcak oldugu için olabilir fanlar yetersiz olabilir pc nin içini temizle yan kapağı açık dene bide oyun oynamayı normaldeyken kapanmayıpda oyunda kaapanıyorsa ekran kartı veya işlemci ısındıgından dolayı olabilir
-
oyun derken fazla abartmalayalım ben bu pc de gta san adreas da oynadım bişi olmadı şimdi hidden object oynuyordum bu arada kasanın yan kapak zaten hep açık
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
oyun derken fazla abartmalayalım ben bu pc de gta san adreas da oynadım bişi olmadı şimdi hidden object oynuyordum bu arada kasanın yan kapak zaten hep açık
-----------------------------hangi oyun olduğunun bi önemi yok yoğun işlem yapması ısınması için yeterli bi sebep.
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------sen bide masaüstünde bırak bakalım kapancakmı bir zararlıda bunu yapıyor olabilir başka bir oyunda dene deneye deneye çözebilirsin aanca
-
içini aç temizle fanları süpürge ile çek islemci pastanı sür keyfine bak
-
termal macunu yenile fanı da temizle daha kapanmaz :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
oyun onarken pc kendini kapatıyor ama kasanın açık olduğu belli (yani önündeki ışık yanıyor) kasanın açılma düğmesine bastığımda açılmıyor pc bende elektrik fişini çekip taktım sonra açıldı pc im. bir süe sonra yine yaptı aynısını bu neden olur nası düzeltilir istediğinizi sorun cevaplayayım
not. eğer önemliyse pc oyunun sitem gereksinimleri karşılıyor ve oyunda en ufak bir kasılma belirtisi yok
yardım acilll
----------------------------- -
benzer durum bendede oluyodu. bende bastım formatı. ekran kartınının driverini yüklemeye gelince sapıtttı makina. ekran kartımın gpu su sizlere ömür :S şuan o/b olanı kullanıyorum. :I
-
aynı sorun bendede ar fakat laptop kullanıyorum ben, yani içini açıp temizleme gibi bir olanağım yok malesef. banada yol gösterin napmam gerek bu durumda benim?