folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Kendini Kapatıyor Nasıl Düzeltebilirim

Bilgisayar Kendini Kapatıyor Nasıl Düzeltebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

oyun onarken pc kendini kapatıyor ama kasanın açık olduğu belli (yani önündeki ışık yanıyor) kasanın açılma düğmesine bastığımda açılmıyor pc bende elektrik fişini çekip taktım sonra açıldı pc im. bir süe sonra yine yaptı aynısını bu neden olur nası düzeltilir istediğinizi sorun cevaplayayım

not. eğer önemliyse pc oyunun sitem gereksinimleri karşılıyor ve oyunda en ufak bir kasılma belirtisi yok

yardım acilll

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

ısınma problemi olabilir.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam havalar sıcak oldugu için olabilir fanlar yetersiz olabilir pc nin içini temizle  yan kapağı açık dene bide oyun oynamayı normaldeyken kapanmayıpda oyunda kaapanıyorsa ekran kartı veya işlemci ısındıgından dolayı olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

oyun derken fazla abartmalayalım ben bu pc de gta san adreas da oynadım bişi olmadı şimdi hidden object oynuyordum bu arada kasanın yan kapak zaten hep açık

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

oyun derken fazla abartmalayalım ben bu pc de gta san adreas da oynadım bişi olmadı şimdi hidden object oynuyordum bu arada kasanın yan kapak zaten hep açık

hangi oyun olduğunun bi önemi yok yoğun işlem yapması ısınması için yeterli bi sebep.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

sen bide masaüstünde bırak bakalım kapancakmı bir zararlıda bunu yapıyor olabilir başka bir oyunda dene deneye deneye çözebilirsin aanca

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

içini aç temizle fanları süpürge ile çek islemci pastanı sür keyfine bak

profesyonel kahveci?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

termal macunu yenile fanı da temizle daha kapanmaz :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

oyun onarken pc kendini kapatıyor ama kasanın açık olduğu belli (yani önündeki ışık yanıyor) kasanın açılma düğmesine bastığımda açılmıyor pc bende elektrik fişini çekip taktım sonra açıldı pc im. bir süe sonra yine yaptı aynısını bu neden olur nası düzeltilir istediğinizi sorun cevaplayayım

not. eğer önemliyse pc oyunun sitem gereksinimleri karşılıyor ve oyunda en ufak bir kasılma belirtisi yok

yardım acilll

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benzer durum bendede oluyodu. bende bastım formatı. ekran kartınının driverini yüklemeye gelince sapıtttı makina. ekran kartımın gpu su sizlere ömür :S şuan o/b olanı kullanıyorum. :I

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede ar fakat laptop kullanıyorum ben, yani içini açıp temizleme gibi bir olanağım yok malesef. banada yol gösterin napmam gerek bu durumda benim?

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 13